Adevărul a ieșit la iveală! Surpriză de proporţii pentru Valentina Pelinel, după ce a mers la ginecolog

Valentina Pelinel trăieste cea mai frumoasă perioadă din viața ei și nu se ferește nicio clipă să arate asta lumii întregi, chiar dacă gurile rele o blamează și se află mai mereu în centrul atenției presei.

Valentina Pelinel trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și nu se ferește nicio clipă să arate asta lumii întregi, chiar dacă gurile rele o blamează și se află mai mereu în centrul atenției presei.

Întregul mister legat de tatăl copilului său a creat tensiuni în viața frumoase blondine, însă pare că înflorește pe zi ce trece. Deși mai are puțin până îl va aduce pe lume pe cel mic, este toată un zâmbet.

Ca o mămica grijulie și nerăbdătoare, Valentina a mers la medicul ginecologog pentru a-și face o ecografie, însă a avut parte de o supriza de proporții: "Este foarte buzat!", a spus aceasta.

Invitată la Cristi Brancu în emisiune, vedeta a făcut dezvăluri incendiare despre tatăl copilului său, pe care le puteți urmări astăzi, începând cu ora 22:00, la Agentul VIP, pe Antena Stars.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri