Căutare Live

Adio, dar raman cu tine: Miranda Kerr si Orlando Bloom inca locuiesc in acelasi apartament?

Abia au confirmat ca au pus punct unei casnicii de trei ani de zile, dar par a locui inca impreuna. Miranda Kerr si Orlando Bloom au fost surprinsi de paparazzi intrand in acelasi apartament din New York.

Bruneta in varsta de 30 de ani s-a afisat pentru prima data de la anuntul divortului si nu a parut deloc afectata de separarea de actorul american. La doar cinci minute dupa ce Miranda a intrat in apartamentul ei din New York, Orlando Bloom si-a facut si el aparitia in aceeasi cladire.

Actorul se intorcea de pe Broadway, unde jucase intr-o reprezentatie a piesei „Romeo si Julieta”. El a fost cel care a anuntat divortul si si-a exprimat increderea ca va ramane mereu apropiat de fosta sotie. „Nu suntem prieteni. Suntem o familie”, a declarat el, facand referire la faptul ca trebuie sa il creasca impreuna pe baietelul lor de doi ani si jumatate.

Se pare ca despartirea a avut loc in urma cu cateva luni, asa ca se explica faptul ca cei doi fosti soti nu mai sunt vizibil afectati de problemele care le-au macinat casnicia.

Foto: Hepta

Pippa Middleton i-a daruit nepotelului George o sculptura din argint a mainilor si picioarelor lui... FOTO! Elisabetta Canalis este Femeia Fantastica, de Halloween...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri