Căutare Live

Alex Velea, clipul în care o cere de soție pe Antonia. Cum a arătat momentul la care artista nu s-a așteptat deloc

Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia într-un mare fel. Artistul a filmat totul.

Alex Velea, momentul în care a cerut-o de soție pe Antonia

Instagram

Alex Velea și Antonia trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viețile lor. Cântărețul a făcut marele pas și a cerut-o de soție pe iubita lui, Antonia.

Alex Velea, filmulețul în care a cerut-o de soție pe Antonia. Cât de emoționat a fost

Alex Velea și-a făcut curaj și după mai mulți ani de relație a cerut-o de soție pe Antonia, partenera sa de viață care i-a oferit și doi băieței. Acesta a fost foarte emoționat atunci când a făcut gestul suprem și a cerut-o. E clar faptul că cei doi se iubesc foarte tare.

Citește și: Ce studii are Alex Velea. Din ce motiv a făcut artistul facultatea și ce diplome are

Deși ea credea că avea să fie doar o simplă zi de filmare pentru podcast-ul lor, iată că artistul a avut altceva în minte. El a cerut-o de soție și a reușit să o ia prin surprindere, deoarece ea nu se aștepta niciun moment ca el să facă acest lucru.

În clipul care a fost urcat pe YouTube, se vede cu ușurință faptul că Alex a avut totul pus la punct, dar emoțiile l-au cuprins și a recunoscut că palmele i-au transpirat. Cei doi au o relație de dragoste de lungă durată, însă acum o vor putea duce la un alt nivel și ar putea să-și organizeze nunta.

Alex Velea și Antonia vor deveni soț și soție, după ce artistul a făcut marele pas și i-a cerut mâna femeii care i-a oferit doi băieți superbi. Inelul a fost pe măsură.

Artista a spus DA, fără să stea pe gânduri. Este cunoscut faptul că cei doi se iubesc foarte tare. Aceștia au împreună doi băieți superbi cu care se afișează pe rețelele de socializare constant.

Citește și: Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea: „Oamenii ne vor provoca”

„A zis “Da”! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a scris el în dreptul imaginii pe care a publicat-o pe rețelele de socializare.

În secțiunea de comentarii, Antonia a ținut să-i dea un răspuns la fotografia publicată. „Daaaa, de o mie de ori”, a scris Antonia.

Citește și: Antonia, despre scandalul dintre Lino Golden, Mario Fresh și Alex Velea: „Nu mai există pentru noi oamenii aceștia”

După mai mulți ani în care cei doi și-au dorit să ajungă în fața altarului, iată că acum, solistul a făcut marele pas și i-a cerut mâna. Artista a spus DA, iar imaginea pe care el a publicat-o în mediul online ne face să înțelegem că emoțiile au fost mari.

Iubirea învinge de fiecare dată, așa cum a funcționat și pentru Alex Velea și Antonia care, de-a lungul timpului au avut parte de mai multe încercări, în special din cauza căsniciei pe care ea a avut-o înainte de a-l cunoaște pe Alex. Însă dragostea dintre cei doi a fost forța cu care ei au făcut față oricăror provocări.

Averea impresionantă a lui Jane Seymour. Cât de bogată e actrița din Dr. Quinn... Loredana Chivu, trup fără secrete. Cum arată blondina într-un costum de baie ce lasă totul la vedere...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest mit
Catine.ro
Ultimele știri
x