Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre divorț: ”Nu mai sunt cu Laurențiu Reghecampf, sunt cu...”

Necazurile se țin lanț de Anamaria Prodan după ce l-a pocnit pe Dan Alexa, iar acum aceasta și-a ieșit din minți și a făcut noi declarații. 

Necazurile se țin lanț de Anamaria Prodan după ce l-a pocnit pe Dan Alexa, iar acum aceasta și-a ieșit din minți și a făcut noi declarații.

Astfel, în cadrul unui interviu, Anamaria Prodan a vorbit despre divorțul de Laurențiu Reghecampf, ea mărturisind că dacă s-ar fi întâmplat asta, presa ar fi aflat imediat.

Video: Anamaria Prodan l-a pocnit cu palma peste fata pe Alexa la finalul meciului Astra - Botosani 2-2

”Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Păi de ce să mă ascund? Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem. Sunt un om asumat și dacă-mi doresc ceva în viața asta, nu-i dau socoteală nici lui Dumnezeu, iar în 46 de ani nu a zis nimeni, niciodată, că a mințit Prodanca.

Dezvăluire fără precedent. Motivul real al scandalului dintre Dan Alexa și Anamaria Prodan: „A înjurat-o, dar nimeni nu a spus asta”

Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: «Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!». Asta sunt eu!', a declarat Anamaria Prodan, pentru GSP.

Anamaria Prodan este căsătorită cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, dar în ultima perioadă s-a tot speculat că ar avea o legătură foarte apropiată cu Dan Alexa, relaţie negată atât de impresară, cât şi de antrenorul Astra Giurgiu.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri