Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Andreea Berecleanu a reuşit! A renunţat la ţigări de dragul copiilor: "Este un viciu foarte periculos şi nu trebuie tratat cu superficialitate"

Frumoasa prezentatoare a Observatorului 19, de la Antena1, a ţinut să îi încurajeze pe fumători, în contextul intrării în vigoare a legii anti-fumat
Frumoasa prezentatoare a Observatorului 19, de la Antena1, a ţinut să îi încurajeze pe fumători, în contextul intrării în vigoare a legii anti-fumat


"Pot să vă spun că pe mine mă deranjează fumul şi mă deranjează şi în locurile unde existau până acum spaţii destinate fumătorilor, pentru că fumul se simte. Atât timp cât noi nu dăunăm sănătăţii celorlalţi prin faptul că nu fumăm şi viceversa ar trebui să fie valabilă. Înţeleg că nici afară nu vor avea foarte multe locuri în care să poată fuma... pe terase, în preajma copiilor... Este mai complicat, însă cred cu tărie că o să ne adaptăm, aşa cum au făcut-o şi alte naţii, fără să fie vreo tragedie. Îl am pe tatăl meu care, din păcate, încă mai fumează. Aşadar, cunosc foarte bine părerea fumătorilor. Pentru că vorbim clar despre un viciu care mi se pare foarte periculos şi nu trebuie tratat precum o vorbă în vânt, ştim foarte bine că sunt adolescenţi care fumează... Singura prelegere prin care eu aş putea să fiu credibilă faţă de copiii mei este propriul exemplu. Eu am fumat, la un moment dat, ocazional, însă pentru ei m-am lăsat definitiv. Trebuie să fiu eu un exemplu pentru ca să le pot pretinde ceva"
, a declarat ştirista pentru ziarul Ring.

Andreea Berecleanu vă aşteaptă, în faţa micilor ecrane, de luni până vineri, de la ora 19, la Observator, doar la Antena1!


Recomandari