Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ce l-a făcut pe Anthony Rapp să dezvăluie că a fost abuzat sexual de Kevin Spacey

Este, fără doar și poate, una dintre cele mai șocante povești din lumea vedetelor de la Hollywood, din anul 2017. Cea mai scandaloasă înâmplare în care Kevin Spacey a fost implicat. Actorul Anthony Rapp a povestit, anul trecut, că a fost agresat sexual, cand avea 14 ani, de cel care juca rolul lui Frank Underwood, din House of Cards.

Este, fără doar și poate, una dintre cele mai șocante povești din lumea vedetelor de la Hollywood, din anul 2017. Cea mai scandaloasă întâmplare în care Kevin Spacey a fost implicat. Actorul Anthony Rapp a povestit, anul trecut, că a fost agresat sexual, cand avea 14 ani, de cel care juca rolul lui Frank Underwood, din House of Cards.

Anthony mărturisește că a avut curajul să povestească că a fost agresat de Kevin Spacey numai datorită femeilor care au povestit, prin hashtag-ul #metoo, despre abuzurile sexuale cu care s-au confruntat.

“Tot ce s-a întîmplat ne arată că se poate avea încredere în oameni iar vocea lor poate avea un impact. O întreagă mentalitate care păstra tăcere printre oameni a dispărut, ceea ce e bine!”, a spus Anthony Rapp.

Anthony Rapp a povestit că ar fi fost împins de Spacey pe un pat, în 1986, când cei doi jucau într-un spectacol pe Broadway. În acea vreme, Kevin Spacey avea 26 de ani, iar Anthony Rapp doar 14 ani.

Imediat după ce Anthony a povestit întâmplarea, pentru Kevin a urmat o perioadă destul de neplăcută. A început să primească acuzații și din partea altor actori.

Kevin Spacey și-a cerut scuze pentru incidentul cu Anthony Rapp. Actorul din House of Cards a spus că era sub influența alcoolului când s-a petrecut fapta. În momentul în care și-a cerut scuze, Kevin a și recunoscut că este este homosexual. Dar asta nu a împiedicat valul de acuzații care venea spre el.

Acest incident nefericit a făcut ca Netflix să rupă contractul cu Kevin Spacey. Astfel, actorul nu a mai putut juca în serialul House of Cards.

Recomandari