Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Antonia s-a filmat în pat, într-o ipostază neașteptată! Aproape un milion de oameni au văzut imaginile

Antonia și-a surprins fanii din plin atunci când s-a filmat, fără pic de reținere, într-o ipostază de-a dreptul surprinzăto

Antonia face senzație pe Tik Tok și Instagram (sursa foto: Instagram)

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite și urmărite cântărețe din România, aceasta având mai bine de două milioane și jumătate de fani pe Instagram sau Tik Tok.

Antonia face senzație pe Tik Tok și Instagram

Cântăreața este extrem de activă pe rețelele de socializare și face senzație de fiecare dată când publică o fotografie sau un clip video.

Una dintre cele mai apreciate poze ale sale, postate recent pe Instagram, o arată pe Antonia bucurându-se din plin de o zi petrecută pe litoral, la plajă. Acesta a fost momentul în care artista a recunoscut tuturor ce defect fizic are!

citește și: Antonia, cea mai fierbinte poză de până acum! Ce defect are artista pe posterior! Fanii au reacționat imediat: „Ești bestială”

Chiar dacă mulți o consideră perfectă, iată că Antonia, în vârstă de 31 de ani, este de altă părere și nu a ezitat să demonstreze acest lucru. În dreptul fotografiei în care îi vedem trupul sexy, aceasta a dezvăluit fără pic de reținere faptul că are vergeturi în zona posteriorului!

@antonia

##tiktok ##fyp

♬ original sound - antonia

Fanii au apreciat nu doar modul în care arată Antonia, ci și faptul că nu se sfiește să își arate imperfecțiunile, pe care le consideră normale.

citește și: Fiica Antoniei s-a transformat într-o domnișoară superbă! Cum arată azi Maya

Într-o lume în care tinerii visează la perfecțiune și recurg la proceedurile estetice pentru a „corecta” ceea ce a lăsat natura, Antonia nu se sfiește să arate că este un om cât se poate de normal, cu mici imperfecțiuni, la fel ca oricare alt om, vedetă sau nu!

O dovadă în acest sens este chiar unul dintre clipurile postate de Antonia pe Tik Tok, în care vedeta stă relaxată în pat și arată tuturor ce față are, atunci când stă pe telefon! Poziția aleasă a dus la apariția unei imagini amuzante și toți fanii au putut s-o vadă pe Antonia cu gușă. Relaxată, chiar artista a fost cea care a evidențiat acest lucru, spre deliciul admiratorilor de pe Tik Tok.

Recomandari