Căutare Live

Bianca Drăgușanu, video emoționant alături de fiica ei, Sophia. În ce ipostaze apar cele două, mamă și fiică

Bianca Drăgușanu și frumoasa ei fetiță, Sofia, s-au filmat în cele mai frumoase rochii, ca la o prezentare de modă și se pare că micuța ăși va dori să îi calce pe urme mamei sale.

Bianca Drăgușanu și frumoasa ei fetiță, Sofia, s-au filmat în cele mai frumoase rochii, ca la o prezentare de modă și se pare că micuța ăși va dori să îi calce pe urme mamei sale.

Instagram

Frumoasa Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, i-a fost alături mamei sale la lansarea unei noi colecții a brandului de rochii pe care frumoasa blondină îl deține.

Bianca a purtat o rochie cu spatele gol, cu despicătură adâncă, rochie ce i-a venit ca turnată. Frumoasa blondină a strălucit, de vreme ce rochia a fost acoperită cu paiete. Micuța Sofia a arătat că știe și ea să defileze ca un model pe covorul roșu, alături de mama ei, purtând o rochie albă, din tull, cu fundiță în talie.

Sofia îi calcă pe urme mamei sale

Bianca Drăgușanu a ținut-o de mână pe fiica ei în timp ce au defilat amândouă pe covorul roșu de la intrarea salonului de evenimente unde a avut loc lansarea noii sale colecții de rochii. Pentru cele două, mamă și fiică, totul a părut ca o joacă, fiind amândouă extrem de zâmbitoare.

Frumoasa blondină în vârstă de 39 ani s-a mândrit cu micuța ei Sofia care a defilat, cu mâna în șold, ca un adevărat model.

Citește și: Câți bani i-ar da Victor Slav, lunar, Biancăi Drăgușanu pentru a o crește pe fiica lor Sofia. Blonda este nemulțumită de sume

Bianca Drăgușanu, o mamă model

În urmă cu câteva zile, frumoasa blondină s-a decis să îi facă o surpriză de proporții mari fiicei sale și i-a cumpărat un cadou spectaculos. Aceasta și-a filmat micuța în timp ce îi oferea darul superb și a împărtășit totul cu urmăritorii săi.

Prin intermediul unor InsaStory, Bianca Drăgușanu s-a decis să le arate și prietenilor virtuali ce buchet imens de trandafiri roșii i-a oferit micuței sale, care a rămas extrem de surprinsă când a văzut-o pe mama sa în fața ușii.

Micuța a încercat să ia buchetul în brațe, însă greutatea sa nu i-a permis acest lucru, motiv pentru care a fost ajutată de cineva din spatele său. Un lucru este evident, vedeta și fiica sa au o relație specială și nu ezită să își răsfețe micuța ori de câte ori are ocazia.

Fiica vedetei, în vârstă de 5 ani, a crescut foarte mult și a moștenit frumusețea de la părinții săi, iar drept dovadă stau pozele cu ea de pe rețelele sociale.

Citește și: Prima apariție a Biancăi Drăgușanu, după despărțirea de Gabi Bădălău. Vedeta a vorbit despre fosta relație: "Eu mă distrez"

Ce sumă constituie pensia alimentară pe care Victor Slav o plătește pentru fetița lui

Potrivit Cancan, bărbatul i-ar oferi micuței o pensie alimentară de 500 de euro, stabilită după divorțul pronunțat în 2018.

În realitate, acceași sursă menționată mai sus a dezvăluit că în urmă cu ceva timp că acesta i-ar da de fapt 200 de euro și uneori chiar mai puțin.

Surse din anturajul celor doi mărturisesc că blonda este nemulțumită de banii pe care îi primește, mai ales când a văzut că acesta pleacă în vacanțe cu actuala parteneră, semn că investește banii în altceva și nici nu petrece mult timp cu fetița.

Momente de panică pentru Armin Nicoară. A uitat să-și facă insulina, iar Claudia Puican l-a mustrat... Loredana, jurata X Factor, s-a fotografiat în ambulanță. Imaginea care i-a speriat pe fani...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x