Bogdan Stanoevici a murit. Actorul de 62 de ani a fost infectat cu SARS-CoV-2

Bogdan Stanoevici a murit la vârsta de 62 de ani. Fostul actor, ministru, director al circului Globus și candidat la prezidențiale a fost infectat cu noul coronavirus.

Bogdan Stanoevici s-a stins din viață la 62 de ani

Hepta

Actorul Bogdan Stanoevici a fost internat de urganță în luna decembrie, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

Bogdan Stanoevici s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani, din cauza complicațiilor surevenite în urma infectării cu noul coronavirus, potrivit Observator.

Actorul a fost transferat de la Spitalul Panteliomon la CC Iliescu pe 25 decembrie.

Cine a fost Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici a fost Ministru pentru Românii de Pretutindeni în Guvernul Ponta și a candidat ca independent la alegerile prezidențiale din 2019. În 2015 actorul a fost secretar de Stat în Ministerul Culturii și în 2017-2020 a fost director general interimal al Circului Globus.

Bogdan Stanoevici s-a remarcat în lumea artiștilor, datorită interpretărilor sale magistrale din numeroase producții. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte Bogdan Stanoevici este serialul „Fructul oprit”, producător Ruxandra Ion. În Fructul oprit Bogdan Stanoevici a jucat rolulo lui Marius Cristescu.

Citește și: Bogdan Stanoevici și Ana Ciontea, îndrăgiții actori din serialul "Fructul Oprit", o prietenie ca în filme: "Am fost colegi în facultate"

„La început eram un Monte Cristo al acestor timpuri. În momentul în care Ruxandra Ion mi-a făcut această propunere am văzut despre ce e vorba în serial, ce colegi sunt și moto-ul personajului Marius Cristescu – «Vreau să fac dreptate, chiar de-ar fi să piară lumea». Aceasta este convingerea mea. Iubirea față de copiii lui, față de oameni, în general l-a transformat pe Marius Cristescu. El întotdeauna a vrut să facă bine, dar de multe ori, din păcate, răzbunarea ne orbește”, spunea Bogdan Stanoevici despre rolul său din fructul oprit.

Citește și: Bogdan Stanoevici, dezvăluiri inedite din culisele serialului „Fructul oprit"! Ce s-a întâmplat cu personajul lui, Marius Cristescu

Pe lângă actorie, Bogdan Stanoevici s-a remarcat și în politică.

În anul 2014 Stanoevici a fost ministru-delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, în 2019 candidat la prezidențiale, iar anul acesta și-a încercat norocul, fără success, la alegerile parlamentare.

Bogdan Stanoevici a jucat în „Sacrificiul”

De asemenea, Bogdan Stanoevici a jucat și în Sacrificiul, un alt serial al cărui producător este Ruxandra Ion.

Citește și: Detalii despre viaţa şi familia lui Bogdan Stanoevici, actorul din serialul "Fructul oprit"

Personajul lui Bogdan Stanoevici din Sacrificiul se numește Grigore Oprea, i se spune Grig și este un procuror onest.

„E undeva în aceeași linie a lui Marius Cristescu, în sensul că Marius Cristescu era un justițiar, pe cont propriu. Acum este vorba despre trei familii care nu sunt legate prin nimic decoamdată, dar care se vor intercala. Personajul meu, Grig i se spune, Grigore Oprea, este un procuror, un procuror bugetar, onest, iar când e vorba despre familia lui nu este dispus să facă lucruri ilegale. În fiecare episod se vorbește despre o familie. Sunt trei familii, cu viața lor, înb funcție de care le sunt originile, care le este trecutul, și descoperim aceste familii cu problemele inerente. Acum deja am filmat ceva în care o familie interacționează cu o altă familie. Nu știm ce se va întâmpla în perioada următoare, dar interacțiunea este deja dătătoare de conflicte și tensiuni”, a povestit Bogdan Stanoevici, despre rolul său din Sacrificiul.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri