Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, la Poliție. Cum și de ce au ajuns cei doi acolo

Brigitte Sfăt si Florin Pastramă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, însă se pare că în viața celor doi mai apar și probleme neașteptate.

Brigitte Sfăt si Florin Pastramă au fost surprinși în plină zi de către paparazzi spynews în timp ce se îndreptau spre o secție de poliție.

După ce au găsit un loc de parcare, afaceristul a condus-o pe frumoasa brunetă spre secția de poliție, fiecare îmbrăcat în propriul stil vestimentar.

Brigitte Sfăt a apelat la o rochie simplă și o haină din blană. Aceasta a mai asortat și o pereche de pantofi cu toc, care i se potrivesc de minune cu ținuta casual. De asemenea, Florin Pastramă s-a îmbrăcat modest, în blugi și o geacă de iarnă.

Citește și: Florin Pastramă încearcă să o recucerească pe Brigitte. Gestul cu care vrea să-i câștige iertarea

Din ce motiv au ajuns Brighitte Sfăt și Florin Pastramă la secția de poliție

Cei doi îndrăgostiți s-au îndreptat spre secția de poliție în pași rapizi, însă mersul afaceristului a pus pe gânduri publicul. Deși nu se cunoaște motivul pentru care au apelat la organele legii, este posibil ca schiopătatul lui Florin Pastramă să se numere printre ele.

Brighitte și Florin și-au obișnuit fanii cu gesturile lor tandre, însă de data aceasta au fost foarte distanți, mai mult de atât, atunci când au coborât din mașină cei doi au mers în direcții diferite, ca mai apoi, să se întâlnească în fața secției de poliție.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Cuplul a discutat cu un polițist aflat la intrarea în secție, iar Brighitte Sfăt a intrat singură în clădire, însoțită de omul legii, în timp ce soțul ei s-a întors la mașină.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, denunțați la poliție. Raluca Podea a depus plângere penală pe numele celor doi

După vizita la poliție, cei doi nu au mers direct acasă. Aceștia au avut câteva opriri, printre care și la un magazin, unde Florin s-a ocupat de căruciorul pentru cumpărături, iar Brighitte s-a aflat mereu în spatele lui.

Ultimele știri