Antena Căutare

Care este cauza morții lui Mile Povan, de fapt. Ce spune rezultatul autopsiei

S-a aflat cauza morții lui Mile Povan, tânărului în vârstă de 31 de ani care au fost găsit decedat în casă pe data de 27 februarie 2024. Marius, fratele cântărețului de muzică populară, a scos la iveală rezultatul autopsiei.

Colaj cu Mile Povan în două ipostaze diferite
S-a aflat cauza morții lui Mile Povan, tânărului în vârstă de 31 de ani care au fost găsit decedat în casă pe data de 27 februarie 2024 | Facebook

Vestea că Mile Povan s-a stins din viață la doar 31 de ani a provocat multă durere în rândul oamenilor care l-au cunoscut. Tânărul a fost găsit decedat în propria locuință, iar moartea subită a cântărețului de muzică populară a ridicat multe semne de întrebare.

Dacă până acum au existat tot mai multe speculații despre modul în care s-a produs tragedia, fratele artistului s-a decis să pună stop tuturor ipotezelor și să mărturisească adevărata cauză a morții lui Mile Povan.

Citește și: Carmen de la Sălciua a vorbit despre moartea lui Mile Povan. Ce legătură a existat între cei doi artiști

Marius a vorbit într-un interviu la Antena Stars despre motivul real pentru care cântărețul de muzică populară a murit la doar 31 de ani. Răsturnare de situație după realizarea autopsiei.

Care a fost rezultatul autopsiei în cazul morții lui Mile Povan, cântărețul de muzică populară găsit fără suflare în casă pe 27 februarie 2024

Așadar, fratele artistului a declarat că Mile Povan a murit în urma unui infarct miocardic.

„Infarct miocardic (n.r: cauza morții) Când i-au făcut autopsia au constata că a avut un cheag și din cauza asta a făcut infarct. Mai avea momente când spunea că îl înțeapă la inimă, s-a dus să își facă analize la inimă, dar nu i-a ieșit nimic grav. Nu știu dacă lua ceva (n.r. pastile). Stăteam în case diferite, eu stau la casa mea, el stă la casa lui. Acum detalii din acestea foarte, foarte mici, nu știu. El lua doar ce era pe bază de plante, lua Magneziu, lua Zinc.”, a mărturisit Marius, potrivit Antena Stars.

Fratele lui Mile Povan a mai susținut că artistul nu a decedat din cauza pastilelor și că nu avea probleme cu depresia. Tânărul de 31 de ani era foarte ordonat, iar medicii au găsit toate pastilele pe care acesta le lua chiar în locuință.

Citește și: Declarațiile dureroase ale vecinilor lui Mile Povan. Ce s-a întâmplat în locuința artistului. Cântărețul a murit fulgerător

„Doctorii când au ajuns acolo, la apartament, chiar spuneau că a fost un om foarte ordonat, au găsit acolo toate medicamentele la locul lor, tot ce avea el, mâncarea, totul pus la punct. Nu avea probleme de depresie sau altele. Fratele meu nu a vrut să slăbească din cauza pastilelor. A vrut să slăbească, dar nu asta a fost cauza morții”, a mai adăugat Marius.

Care ar fi fost o posibilă ipoteză în cazul morții lui Mile Povan

La scurt timp de la anunțul că Mile Povan s-a stins din viață au apărut mai multe ipoteze în ceea ce privește cauza morții. O prietenă apropiată a cântărețului de muzică populară a luat în calcul și sinuciderea.

„Greutăți are, cu siguranță, toată lumea. El era un artist desăvârșit, cânta foarte bine, își onora toate evenimentele. (...) A fost într-adevăr o moarte subită, dar probabil atât l-a lăsat Dumnezeu pe pământ. Înainte cu o zi de incident a fost toată ziua în studio cu fratele lui, cu Marius, au cântat toată ziua. Nu se știe o cauză anume, doar că seara, după ce au plecat de la studio s-a simțit foarte rău, a mers la spital, i s-au făcut investigații, după care a plecat acasă bine.”, a declarat aceasta, conform spynews.ro.

Cum se înțelege Ilona Brezonianu cu sora ei. Alina este cu 10 ani mai mare decât actrița... Cine este ginerele lui Piedone. A încasat salarii de la patru joburi la stat și deține ceasuri în valoare de zeci de mii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x