Căutare Live

Carmen Iohannis, din nou în atenția românilor! Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă la întâlnirea cu președintele Obama și soția sa

Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Președintele Klaus Iohannis și soția sa Carmen Iohannis au participat luni seara la recepția tradițională oferită de președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, liderilor care participă la summitul ONU.

Președintele Klaus Iohannis și soția sa Carmen Iohannis au participat luni seara la recepția tradițională oferită de președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, liderilor care participă la summitul ONU, relatează Agerpres.

Șeful statului a postat marți pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de soția sa Carmen și de Michelle și Barack Obama de la recepția care a avut loc luni seara la New York și la care au fost invitați liderii care participă la summitul ONU.

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit luni la Casa Albă cu vicepreședintele SUA, Joe Biden.

Șeful statului efectuează începând de miercuri o vizită oficială în SUA cu ocazia summitului ONU.

VIDEO: A "sărit" pe ea în timp ce se afla pe scenă! Katy Perry, sărutată de un fan înfocat, în timpul unui con... FOTO! Nu știi care-i una și care-i cealaltă! Sora Biancăi Drăgușanu, într-o imagine care i-a indus în eroare pe fani!...
Ultimele știri