Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

12 ani de casnicie se duc pe apa sambetei. Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas divorteaza!

Unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood  se destrama, demonstrand ca dragostea nu tine prea mult in lumea filmului. Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas isi spun adio, dupa 12 ani de casnicie

Michael Douglas este cel care vrea sa initieze procedurile de divort. Acesta a renuntat la modul diplomat de a spune ca nu se mai intelege cu sotia din cauza "diferentelor ireconciliabile" si a spus pe sleau ca "nu mai suport sa stau sub acelasi acoperis cu ea".

In 2003, Catherine Zeta-Jones spunea ca "gasesc divorturile dezgustatoare. Nu o sa divortez niciodata!". Totusi, actrita si-a luat toate precautiile in cazul unei despartiri, obligandu-l legal pe Douglas sa ii cedeze 1 milion de dolari pentru fiecare an de casnicie si inca 3 milioane de dolari pentru fiecare femeie cu care o insala.

Potrivit tabloidelor americane, motivul adevarat pentru despartire este chiar un scandal sexual in care a fost implicat Douglas. Pe de alta parte, apropiatii cuplului spun ca reactiile exagerate ale actritei in urma bolii psihice de care sufera l-au afectat pe Douglas iar in final, acesta a predat armele. Actorul s-ar fi mutat deja din casa in care locuiau impreuna cu micutii lor, Dylan si Carys.

O simpla despartire nu va fi de ajuns, crede Douglas. De aceea, starul in varsta de 68 de ani este hotarat sa divorteze de Catherine si sa inceapa batalia legala pentru averea lor, estimata la 300 milioane de dolari!

Recomandari