Ce mai face și cum arată Mihaela Moise, după ce s-a retras din televiziune. Meme are o fetiță superbă

Mihaela Moise, cunoscută drept Meme, este unul dintre cei carismatici reporteri TV. De-a lungul timpului, ea a lucrat în echipa de producție a mai multor emisiuni, până și-a deschis propria afacere.

Mihaela Moise, cunoscută drept Meme, este unul dintre cei carismatici reporteri TV

Capturi TV

În prezent, Meme are un salon de înfrumusețare, pe care l-a fondat alături de soțul său, Valentin, cu care are și o fetiță. Însă după retragerea din televiziune, Mihaela Moise și-a încercat norocul în mai multe business-uri.

Din 2013, ea a avut o agenție de evenimente, un centru de îngrijire pentru bătrâni și a făcut cursuri de make-up, în urma cărora încă profesează.

Cum arată acum Meme și fiica sa

Mihaela Moise a rămas la fel de frumoasă ca pe vremea când apărea în platoul emisiunilor ”Acces Direct” și ”Un show păcătos”. Tânăra are acum 37 de ani și este mama unei fetițe de aproape 3 ani.

Prezentă în platoul XNS de la Antena Stars, Meme a povestit despre viața de mămică și le-a mărturisit foștilor colegi la ce intervenții estetice a apelat în ultima vreme.

Citește și: Dan Capatos, reacție nervoasă în direct la TV. Ce l-a scos din minți pe prezentatorul XNS

Mihaela și-a făcut recent un contouring la față: ”Să-mi scot gușa. Eu la 37 de ani mă joc cu Lego, trebuie să arăt mai tânără. Se fac niște injecții. Uite cum pot să arăt, sunt în depresie.”

Mihaela Moise s-a căsătorit în 2019

Fosta jurnalistă Mihaela Moise s-a cununat civil în martie 2019, la doar câteva luni după ce a devenit mamă. La evenimentul special, bruneta a purtat o rochie albă și un buchet de flori de aceeași culoare.

Potrivit Click, Meme și partenerul ei s-au cunoscut la spitalul Fundeni, acolo unde mamele lor urmau un tratament împotriva cancerului. Cele două se aflau în același salon, s-au împrietenit și vorbeau adesea, însă Meme și Vali nu și-a acordat atenție. După o vreme au început să discute, însă în calitate de amici care împart aceeași suferință: neputința de a-și vedea mama țintuită la pat.

Citește și: Cum arată fiul lui Dan Capatos. Andrei este campion la tenis și îl face mândru pe tatăl său

Din păcate, tragedia comună i-a unit, pentru că mama lui Valentin s-a stins la scurt timp după ce și-a dat ultima suflare mama jurnalistei (n.r. septembrie 2016). De-atunci sunt împreună și formează o familie frumoasă.

Ultimele știri