Căutare Live

Ce se întâmplă în apartamentul Denisei Răducu, după doi ani de la moarte. Familia îl ține închis

Ce se întâmplă în apartamentul Denisei Răducu la mai bine de doi ani de la moartea ei! De ce îl ţine familia închis şi ce a rămas în casa în care îndrăgita artistă şi-a trăit durerea!

Denisa Răducu a murit la 27 de ani

Chiar dacă atât apartamentul, cât și mașina Denisei Răducu i-au rămas surorii ei, Adelina, lucrurile au rămas la fel.

"Și eu, și Adelina, am decis că apartamentul Denisei va trebui să rămână exact așa cum a fost aranjat în ultima zi din viața ei. Totul trebuie să rămână la fel cum e acum, adică la fel cum a fost pe când era Denisa în viață. Nu îl vom închiria niciodată, nu cred că cineva ar putea să aibă grijă de toate lucrurile Denisei așa cum ar fi necesar. Apartamentul este plin de amintiri și nu vom renunța la ele, chiar dacă pierdem bani. De vândut nici nu se pune problema", a spus Florian, soţul Adelinei și cumnatul Denisei.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri