Ce sumă de bani a lăsat în urmă Prințul Phillip. Zvonurile despre testamentul lui circulă deja în presă

Prințul Philip a decis, prin testamentul său, ca Prințul Harry și ceilalți membri ai Familiei Regale Britanice să primească sume impresionante. Nu i-a uitat nici pe angajații apropiați cărora le-a lăsat bani.

Prințul Philip a decis, prin testamentul său, ca Prințul Harry și ceilalți membri ai Familiei Regale Britanice să primească sume impresionante

Getty Images

Ducele de Edinburgh a lăsat în urmă aproximativ 42 de milioane de dolari când a murit, luna trecută, la 99 de ani. Deși toată lumea se aștepta ca Regina Elisabeta a II-a să primească cea mai mare parte din moștenire, Prințul Philip s-a asigurat ca toți cei care i-au fost alături să fie răsplătiți pentru loialitate.

”Spre deosebire de alți regali, Prințul Philip va fi generos față de toți cei trei băieți care l-au îngrijit.”, a notat o sursă apropiată pentru presă, scrie Page Six.

Prințul Harry apare în testamentul Ducelui de Edinburgh

Potrivit sursei citate, nepoții Ducelui sunt trecuți în testament, inclusiv Prințul Harry, în ciuda faptului că a renunțat la rolul său în Familia Regală Britanică.

Citește și: Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a le-a cerut tuturor să plece după înmormântarea Prințului Philip

”Philip nu era genul de personaj care să pedepsească un nepot pentru că s-a purtat necuviincios. Era un om foarte corect, echilibrat și minunat. Niciodată nu a purtat ranchiună.”, a mai afirmat apropiatul Familiei Regale.

Între timp, celor patru copii ai săi - Prințul Charles, Prințesa Anne, Prințul Edward și Andrew - li s-a spus că pot ”lua ceea ce vor” din colecția sa de cărți, a susținut sursa.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a refuzat să vorbească despre conținutul testamentului.

”Aceasta este o chestiune personală și astfel de aranjamente sunt private”, a susținut Palatul într-o declarație adresată presei.

Care e cauza morții Prințului Philip

Certificatul de deces al Prințului Philip a dezvăluit că soțul Reginei Elisabeta a II-a a murit de bătrânețe.

Citește și: De ce Prințul Harry nu i-a văzut pe copiii ducilor de Cambridge când a fost în Marea Britanie

În Marea Britanie, ”bătrânețea” este un termen acceptat dacă pacientul are peste 80 de ani și medicul semnează certificatul ”a îngrijit personal persoana decedată pe o perioadă lungă de timp și a observat o scădere treptată a stării sale generale de sănătate”.

Moartea ducelui de Edinburgh a fost înregistrată pe 13 aprilie, la patru zile după moartea sa, de către secretarul său, Brigadier Archie Miller-Bakewell, care a și participat la înmormântare.

Documentul enumeră numele său complet ca: „Alteța Sa Regală Prințul Philip, Duce de Edinburgh cunoscut anterior ca Prințul Philippos al Greciei și Danemarca cunoscut anterior ca Philip Mountbatten”.

Prima sa ocupație este listată ca „ofițer naval”, în timp ce a doua sa este „soțul Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, Suverana”.

Citește și: Prințul Charles îi ia locul tatălui său, Prințul Philip. Ce obligații are el acum

Ultimele știri