Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

WOW! Ce tatuaj și-a făcut Lidia Buble! Cum arată și ce semnifică | FOTO

Lidia Buble a reușit și de această dată să își uimească admiratorii de pe Instagram. Vedeta și-a făcut un tatuaj de care este foarte mândră și pe care îl adoră, iar acest lucru se vede.

Lidia Buble

Lidia Buble și-a făcut curaj și a mers la salon. Vedeta și-a făcut un nou tatuaj și imediat ce a fost gata, a urcat imaginea în mediul online.

Cântăreața se pregătește de lansarea unei noi piese, dar între timp a simțit nevoia de o schimbare.

Loredana Chivu, apariție incendiară! A pozat aproape goală pe Internet. Fosta asistentă TV și-a lăsat fanii fără cuvinte! | Foto​

Lidia iubește tatuajele, așa că și-a făcut făcut pe spate, în partea dreaptă o lună. Tatuajul are o semnificație aparte pentru frumoasa blondină. Are legătură cu ultima ei piesă, care a rupt topurile din România și nu numai, ”La luna”.

Ochii ăia...👀🔜⚡

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

”La luna” a ajuns să fie difuzată pe unul dintre cele mai mari posturi de radio din lume. Mândră de rezultate, Lidia Buble a decis să poarte mereu pe piele...o lună. Imaginea a făcut furori pe Instagram, iar fanii s-au bucurat enorm pentru alegerea ei.

Iubita lui Florin Salam a încins litoralul! Cum arată Roxana Dobre în costum de baie? Imaginile fac furori pe Internet | FOTO

”Când îți dorești și visezi tot mai departe, atunci lucrurile ți se întâmplă...așa cum ți-ai dorit. Pot spune că am visat la acest moment. Momentul în care pasiunea și determinarea să se regăsească în zâmbetele, trăirile și satisfacția fiecăruia dintre voi. Da, datorită vouă și a celor care au contribuit ca piesa "La Luna" să ajungă peste hotare!”, le povestea ea internauților.

Recomandari