Celebrul actor Liam Neeson, la vânătoare de oameni cu arma, pe străzi! Ce a avut de spus în apărarea sa

 

Celebrul actor Liam Neeson a făcut recent o dezvăluire șocantă, ce a pus lumea Hollywoodului pe jar! Vedeta a povestit o întâmplare în care a mers cu arma pe stradă tip de o săptămână, dornic să împuște pe cineva!

Nu este vorba despre scenariul unui film, ci chiar despre o realitate petrecută în urmă cu mulți ani, atunci când o persoană iubită a fost violată.

Actorul în vârstă de 66 de ani a acordat recent un interviu, pentru a promova filmul „Cold Pursuit”, un thriller cu temă de răzbunare.

Liam Neeson și-a adus astfel aminte de un incident din trecutul său, atunci când o persoană dragă a fost violată. Culmea, întâmplarea seamănă izbitor de mult cu scenariul filmului în care joacă.

„Am aflat că a fost vorba despre un agresor de culoare neagră. Am ieșit pe stradă cu o armă și, timp de o săptămână, am tot sperat să se ia vreun negru de mine, ca să am motiv să-l împușc. Mi-a trebuit cam o săptămână să trec peste incident. Când ea mă întreba unde ies, eu îi spuneam că doar mă duc la plimbare”

Actorul a adăugat apoi că a fost  o întâmplare oribilă și că a învățat o lecție importantă din cumplita sa reacție.

Totuși, acest lucru nu a ajutat la temperarea reacțiilor critice la adresa lui Liam Neeson, care a fost catalogat ca fiind rasist care nu merită să fie invitat la premiile Oscar.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI