Charlize Theron, de nerecunoscut în public. Cum arată actrița când nu intră pe mâna stiliștilor

Charlize Theron a devenit una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume și e considerată și una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, dar a fost de nerecunoscut recent.

Cum a apărut Charlize Theron în public

Getty Images

Charlize Theron și-a făcut un renume în întreaga lume datorită rolurilor din filme Precum Monster (pentru care a primit și Premiul Oscar pentru Cea mai bună actriță în rol principal), Hancock, Snow White and the Huntsman, Mad Max: Fury Road și The Old Guard.

Actrița în vârstă de 45 de ani, ce are și doi copii pe care îi ține departe de lumina reflectoarelor, a fost nevoită să depășească obstacole importante pentru a ajunge faimoasă și a strâns și o avere impresionantă în cariera ei.

În ciuda zecilor de milioane de dolari pe care le are în cont, Theron continuă să își facă singură cumpărăturile, așa cum a apărut recent în public.

Charlize Theron, de nerecunoscut în public

Theron a fost surprinsă recent la cumpărături la magazinul de lux Bristol Markey, din Beverly Hills, Statele Unite ale Americii, scrie Daily Mail.

Citește și: Imaginile care fac înconjurul lumii. Colier de cinci milioane de dolari purtat de Charlize Theron

Pentru a se proteja de vremea răcoroasă din această perioadă, actrița a optat pentru o haină pufoasă închisă la culoare, colanți de culoare neagră, pe care i-a asortat cu o bluză și o șapcă de aceeași culoare. Singura culoare din ținută era cea a pantofilor sport, de culoare roz.

Vezi cum arată Charlize Theron când nu intră pe mâna stiliștilor în GALERIA FOTO

Charlize a ieșit din magazin cu un cărucior plin de cumpărături, pe care le-a încărcat singură în mașina neagră.

Potrivit lui Charlize, una dintre cele mai dificile părți ale carantinei a fost ajutorul acordat fetelor sale în timpul lecțiilor făcute la distanță.

”Cred că cel mai dificil a fost învățatul acasă,” a declarat actrița pentru Sunday Today. ”A fost o perioadă foarte stresantă pentru mine, și prefer să filmez orice film de acșiune de mai multe ori decât să mai predau acasă.”

”Copiii mei mi-au deschis complet ochii la ce înseamnă lumea,” a declarat ea într-un interviu cu Diane von Furstenberg. ”Și mereu glumesc ”M-am întors la facultate. M-am întors la învățat în fiecare zi, pentru cp avem obstacole în fiecare zi.”

După o copilărie dificilă, potrivit Celebrity Net Worth, Charlize Theron are o avere de 160 de milioane de dolari, de pe urma numeroaselor sale filme de succes, plus campaniile de modă în care a apărut de-a lungul carierei sale de câteva decenii.

Charlize Theron a avut o copilărie dificilă

Actrița originară din Africa de Sud a avut o copilărie dificilă. Tatăl sau, Charles Jacobus Theron, era alcoolic și, într-o seară, a atacat-o pe mama actriței, Gerda Theron.

Citește și: Vedete cu secrete de familie sfâșietoare. Tatăl cărui actor celebru a fost asasin plătit

Gerda a fost forțată să se apere și l-a omorât pe Charles. Pentru că a acționat în legitimă apărare, femeia nu a fost condamnată la închisoare.

Charlize Theron vorbește foarte rar despre incident, dar a declarat că momentul în care mama sa l-a omorât pe Charles nu i-a creat o traumă la fel de mare precum anii în care a trăit terorizată de tatăl ei.

Ultimele știri