Cine a cântat la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu. Artiștii au încins atmosfera la evenimentul fastuos

Dani Oțil și Gabrila Oțil, fostă Prisăcariu, au decis să își unească destinele pe 15 mai 2021, înainte cu câteva luni de a deveni părinți. Evenimentul fastuos a fost unul de-a dreptul senzațional, la care au cântat cei mai cunoscuți artiști.

Dani Oțil și Gabrila Oțil, fostă Prisăcariu, au decis să își unească destinele pe 15 mai 2021, înainte cu câteva luni de a deveni părinți

Instagram

Dani Oțil și logodnica lui au luat decizia să facă marele pas spre altar pe 15 mai 2021. Cei doi nu au dat de bănuit nici măcar o secundă că își doresc să se căsătorească atât de curând, iar evenimentul a fost unul foarte discret, la care au participat cei mai apropiați prieteni și artiști celebrii.

Cei doi au dat vestea cea mare prin câteva fotografii pe rețelele sociale, unde au împărtăși cu prietenii virtuali unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor.

Cine a cântat la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani și soția lui și-au invitat la nuntă apropiații, fiind foarte puține persoane. De asemenea, printre invitații evenimentului fastuos se numără și artiști renumiți, care au încins atmosfera și au făcut totul de neuitat.

Citește și: Cine e și cum arată mama Gabrielei Prisăcariu. De la cine moștenit soția lui Dani Oțil frumoasele trăsături

Florin Ristei, Carmen Chindriș, Taraful Rutenilor și Diana Matei au fost cei care i-au bucurat pe invitați cu piese senzaționale. De asemenea, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au distrat de minune pe melodiile lor.

Carmen Chindriș a venit îmbrăcată într-o rochie scurtă și albă, care i-a scos în evidență atuurile fizice și frumoase trăsături ale feței. Din outfit-ul ei nu putea lipsi pălăria, care se potrivea perfect cu ținuta superbă. De asemenea, vocea ei de aur a încântat sufletele invitaților și a adus voie bună.

Citește și: Cine este și cu se se ocupă Tinu Vidaicu, nașul de cununie al lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu

Nici Florin Ristei nu a putut lipsi de la nunta colegului său. Artistul a venit pregătit de distracție și cu cele mai bune piese.

Florin Ristei a cântat cele mai speciale melodii pentru Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, iar evenimentul a ieșit exact așa cum se aștepta toată lumea.

Cum au au anunțat Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu că urmează să devină părinți

Gabriela a fost cea care a dat marea veste pe Instagram și a încărcat o fotografie cu butica de graviduță.

"Am tot primit mesaje de genul : “sa te vad dupa ce faci un copil daca o sa mai arati asa!” Challange accepted! #babyloading 🍼🍼🍼😍❤️", a scris Gabriela. Ulterior, Dani Otil a lăsat un mesaj emoționant.

"Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil...Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre...Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule...Pt toți...hai ca am glumit...nu pt voi... Ci pentru noi...o sa avem un copil

Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede", a scris Dani Oțil.

Deși exista o diferență de 12 ani între cei doi, prezentatorul TV și soția lui nu au pus niciodată accent pe acest detaliu. Aceștia se înțeleg de minune, iar povestea lor de iubire este una extrem de frumoasă, bazată pe încredere și dragoste.

Preselecțiile X Factor 2021 au început

Răzvan și Dani vor fi și în cel de-al zecelea sezon alături de cei care își doresc să câștige X Factor, iar cei interesați se pot deja înscrie la casting!

Cei care consideră că au ”factorul X” sunt așteptați să se înscrie pe casting.a1.ro și să înceapă aventura vieții lor în cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1.

Pentru a se putea înscrie, fiecare concurent trebuie să fi împlinit 14 ani, iar minorii vor fi însoțiți de un reprezentant legal la audițiile care vor avea loc la București.

Ultimele știri