Antena Căutare

Cine ar fi fost marea iubire a Prințesei Diana, de fapt. Bărbatul pe care ea îl numea „Domnul Fantastic”

Prințesa Diana a avut mai multe relații după divorțul său de Prințul Charles, dar se pare că una dintre ele a fost cu „marea iubire a vieții” sale. Mai mult, „Domnul Fantastic” nu era o persoană publică și a preferat să stea departe de camere.

prințesa diana îmbrăcată într-un costum albastru, cu linii albe și o pălărie largă, cu bor mare Galerie
Apropiații Prințesei Diana susțin că marea iubire a sa nu a fost Prințul Charles, ci un bărbat pe care ea îl numea „Domnul Fantastic” | Profimedia

Viața Prințesei Diana continuă să fascineze publicul. Printre detaliile personale cele mai căutate de curioși se numără și relațiile pe care le-a avut „Prințesa Inimilor” după divorțul său de Prințul Charles.

Mulți cred că cea mai importantă relație a ei după divorț a fost cu Dodi Al Fayed, bărbatul alături de care a avut accidentul fatal de mașină din anul 1997, însă apropiații Dianei susțin că altcineva i-ar fi furat inima.

După divorțul de Prințul Charles, Diana a avut o relație importantă, cu un bărbat pe care îl numea „Domnul Fantastic”, scrie Tatler.

Cine ar fi fost marea iubire a Prințesei Diana, de fapt

Din 1995 până în 1997, Prințesa Diana a avut o relație cu chirurgul Hasnat Khan, specializat pe operațiile de inimă și plămâni.

Citește și: Prințul Charles, secretul pe care i l-a descoperit Prințesa Diana în luna de miere. Cum l-a dat de gol jurnalul personal

Potrivit Tatler, apropiații Prințesei susțin că acesta ar fi fost „marea iubire a Dianei”. Ei au avut o relație de doi ani, ce s-a încheiat cu doar câteva luni înainte de moartea Prințesei în august 1997.

Vezi cum arată fostul iubit al Prințesei Diana, Hasnat Khan, în GALERIA FOTO

Se pare că cei doi s-au despărțit pentru că Hasnat se temea că nu va putea avea o viață de familie normală alături de Diana, dacă s-ar fi căsătorit, pentru că aceasta era urmărită constant de paparazzi.

Se pare că cei doi au luat în considerare și să se mute în Pakistan, țara natală a lui Khan, înainte ca relația să se încheie. Khan a participat la ceremonia de înmormântare a Dianei de la Westminster Abbey, din septembrie 1997.

Cine e Hasnat Khan, fostul iubit al Prințesei Diana

Recent, Hasnat a lucrat în poziția de consultant în operațiile cardiotoracice în cadrul Spitalului Universitar Basildon, din Essex.

Citește și: Motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle nu o vor boteza pe fiica lor, Lilibet Diana, la Castelul Windsor

Potrivit Vanity Fair, Khan și Diana s-au cunoscut atunci când Prințesa a vizitat soțul unei prietene internat la Spitalul Royal Brompton. Potrivit surselor, după întâlnirea inițială, Diana a vizitat de mai multe ori spitalul, până când cei doi au ieșit, într-un final, la o întâlnire, în luna septembrie.

Deși Khan lucra și 90 de ore pe săptămâna la spital, el și Diana au reușit să aibă o relație de aproape 2 ani, departe de lumina reflectoarelor.

Ei s-au despărțit cu doar câteva luni înainte de moartea tragică a „Prințesei Inimilor”, în august 1997.

Recent, Khan a vorbit cu Daily Mail despre faimosul interviu acordat de Diana jurnalistului Martin Bashir. Au existat zvonuri potrivit cărora Bashir a folosit strategii îngrijorătoare pentru a se împrieteni cu Diana și pentru a o convinge să îi acorde interviul.

„Una dintre cele mai atractive calități ale sale era vulnerabilitatea ei. Așa s-a făcut și plăcută publicului,” a declarat Khan. „Am realizat ulterior că Martin a descoperit aceste vulnerabilități și le-a exploatat. A fost foarte persuasiv cu Diana.”

„Dar i-a umplut capul cu prostii, ca lucrurile despre dădaca Tiggy și sarcina ei cu Prințul Charles,” a continuat Khan.

În timpul relației dintre Khan și Diana, acesta a aflat numeroase detalii personale despre „Prințesa Inimilor”, inclusiv motivul pentru care ea a întrerupt legătura cu Martin Bashir. Se pare că prietenia celor doi s-a încheiat dintr-un motiv clar - Prințul William.

„Băieții erau la baza tuturor acțiunilor ei,” a continuat Khan. „William a urât interviul Panorama și i-a spus că a făcut o greșeală, ceea ce a mâhnit-o. Dar el a fost foarte direct și i-a spus: „Mami, el nu e o persoană bună”.”

Deși Prințesa Diana și Khan au avut o relație de doar 2 ani, apropiații ei au susținut că doctorul a fost marea iubire a vieții sale.

Andreea Bănică, imaginea îndrăzneață de la plajă. Cum s-a pozat vedeta pe rețelele de socializare... Armin Nicoară, surprins la plimbare cu atv-ul alături de o domnișoară blondă. Cum a reacționat logodnica lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x