Colanții care îi fac picioarele interminabile. Puține femei ar avea curajul să-i poarte ca Ramona Olaru

Ramona Olaru este posesoarea unuia dintre cele mai armonioase corpuri din showbizul românesc. "Vecina" de la Neatza poate purta orice ținută, iar recent și-a impresionat fanii cu o pereche de colanți care i-au făcut picioarele să pară interminabile.

Ramona Olaru i-a încântat pe cei peste 255.000 de fani de pe Instagram într-o poză recentă

Ramona Olaru i-a încântat pe cei peste 255.000 de fani de pe Instagram într-o poză recentă. Îmbrăcată într-o pereche de colanți roșii, mulați, ea și-a scos în evidență atuurile fizice.

Fanii au observat imediat efectul colanților, dar și al unghiului din care a fost fotografiată: "Meseriaș fotograful de te-a lungit așa".

Today mood! 🤭🙈❤️

A post shared by Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru) on

Ramona Olaru e de ceva vreme una din cele mai râvnite blonde de pe micile ecrane. În trecut însă, ea era brunetă și adopta un stil vestimentar complet diferit.

La ce trucuri de înfrumusețare apelează Ramona Olaru

În ceea ce privește aspectul ei, vedeta a fost deschisă și a vorbit despre intervenția medicului estetician pentru corectarea ridurilor nazogeniene.

"În urmă cu 5 ani am apelat la un implant mamar, nu se observă, dar atât s-a putut. Mai multe nu vreau să fac momentan, îmi place de mine așa cum sunt. Sper să mă mai țină această stare o vreme. Apoi, ce o fi o fi, facem și altele dacă trebuie!”, a dezvăluit asistenta TV, potrivit Spy News.

"Ea face acum antrenamente funcționale și de tonifiere. Împreună cu Ramona ne dorim o alungire a masei musculare și un antrenament intens care să prevină apariția celulitei. Pe lângă programul de antrenament, are un regim alimentar foarte bine pus la punct. Se concentrează foarte mult pe vitamine și minerale”, a spus și antrenorul vedetei, potrivit Libertatea.

Ultimele știri