COMBINAȚIE FATALĂ! Megan Fox, sex-appeal plus efecte speciale

Număra puțin peste 28 de primăveri, este actrița și model american, și are toate argumentele pentru a ne convinge să o urmărim în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Număra puțin peste 28 de primăveri, este actrița și model american, și are toate argumentele pentru a ne convinge să o urmărim în această seară, de la 20:30, la Antena 1, în "Transformers".

Megan Fox a devenit celebră după ce a jucat în serialul "Hope & Faith" (2004), iar apoi în super producția de acțiune "Transformers" (2007).

Originile sale i-au permis să iasă din anonimat. Gândiți-vă la asta: frumusețe irlandeză, combinată cu ceva american, plus o nuanță de franțuzesc.

Deși în adolescență nu arăta deloc ca un fotomodel, formele lui Megan s-au conturat frumos de-a lungul timpului, făcând din ea un prototip al frumuseții.

Extrem de sinceră cu ea și cu publicul său, Fox a șocat atunci când s-a autodescris ca fiind bisexuală. Într-un interviu fără menajamente, acordat revistei GQ, actrița a dezvaluit ca s-a îndrăgostit de o stripteuză pe când avea 18 ani.

Chiar și așa, Megan Fox are o relatie din 2004 cu actorul din Beverly Hills, 90210, Brian Austin Green.

Diseară, Megan Fox vine la Antena 1, în pelicula lui Michael Bay, "Transformers". Realizată în anul 2007, prezintă lupta de secole dintre două rase de roboți - Autoboți și Decepticoni - având drept miză a războiului soarta Universului.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri