Căutare Live

Cristiano Ronaldo ar fi cumpărat cel mai scump inel de logodnă din lumea sportului. Suma record pe care a plătit-o

Cristiano Ronaldo a doborât încă un record, de această dată pentru suma pe care ar fi plătit-o pentru un inel de logodnă pentru prietena lui, Georgina Rodriguez.

Cristiano Ronaldo a doborât încă un record, de această dată pentru suma pe care ar fi plătit-o pentru un inel de logodnă pentru prietena lui, Georgina Rodriguez.

Starul Juventus ar fi cheltuit 664.000 de euro pentru inelul de logodnă, cea mai mare sumă cheltuită de un sportiv pentru o asemenea bijuterie, scrie The Sun.

Potrivit GamblingDeals, ce a realizat o listă cu cele mai scumpe inele de logodnă cumpărate de sportivi de-a lungul timpului, inelul dăruit de Ronaldo e cel mai scump cumpărat de un sportiv până acum.

Pe locul 2 se află inelul de logodnă cumpărat de Jordan Pickford, de 500.000 de lire sterline, pe care i l-a dăruit lui Megan Davison.

Pe locul 3 se află Ashley Cole, cu un inel de 275.000 de lire sterline, pentru fosta sa soție, Cheryl.

Georgina și Ronaldo au o fată în vârstă de 2 ani, pe nume Alana, și cresc împreună și ceilalți trei copii ai fotbalistului, gemenii Eva și Mateo, în vârstă de 3 ani, și Cristiano Jr., în vârstă de 10 ani.

Georgina ar fi lăsat un comentariu sugestiv la imaginea cu inelul ce se zvonește că i l-ar cumpărat fotbalistul, cu emoji cu inimioare. Se crede că Ronaldo ar fi cerut-o în căsătorie în 2018, după ce și-au început relația la finalul anului 2016.

Costi și Alexandra de la Mireasa se pregătesc de nuntă? Tânărul i-a pus o bijuterie pe deget. Cum arată inelul de logodn... Sunt unii dintre cei mai populari artiști din România, dar puțini știu ce scrie în buletinul lor. Cum le cheama de fapt ...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri