Cristiano Ronaldo ar fi cumpărat cel mai scump inel de logodnă din lumea sportului. Suma record pe care a plătit-o

Cristiano Ronaldo a doborât încă un record, de această dată pentru suma pe care ar fi plătit-o pentru un inel de logodnă pentru prietena lui, Georgina Rodriguez.

Cristiano Ronaldo a doborât încă un record, de această dată pentru suma pe care ar fi plătit-o pentru un inel de logodnă pentru prietena lui, Georgina Rodriguez.

Starul Juventus ar fi cheltuit 664.000 de euro pentru inelul de logodnă, cea mai mare sumă cheltuită de un sportiv pentru o asemenea bijuterie, scrie The Sun.

Potrivit GamblingDeals, ce a realizat o listă cu cele mai scumpe inele de logodnă cumpărate de sportivi de-a lungul timpului, inelul dăruit de Ronaldo e cel mai scump cumpărat de un sportiv până acum.

Pe locul 2 se află inelul de logodnă cumpărat de Jordan Pickford, de 500.000 de lire sterline, pe care i l-a dăruit lui Megan Davison.

Pe locul 3 se află Ashley Cole, cu un inel de 275.000 de lire sterline, pentru fosta sa soție, Cheryl.

Georgina și Ronaldo au o fată în vârstă de 2 ani, pe nume Alana, și cresc împreună și ceilalți trei copii ai fotbalistului, gemenii Eva și Mateo, în vârstă de 3 ani, și Cristiano Jr., în vârstă de 10 ani.

Georgina ar fi lăsat un comentariu sugestiv la imaginea cu inelul ce se zvonește că i l-ar cumpărat fotbalistul, cu emoji cu inimioare. Se crede că Ronaldo ar fi cerut-o în căsătorie în 2018, după ce și-au început relația la finalul anului 2016.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri