Antena Căutare

Cu ce se ocupă fiul Romaniței Iovan la vârsta de 16 ani. De ce urmează să plece în Laponia

Romanița Iovan e foarte mândra de fiul ei, Albert care este un băiat model. Iată ce a spus aceasta despre planurile copilului ei.

Cu ce se ocupă fiul Romaniței Iovan la vârsta de 16 ani. De ce urmează să plece în Laponia

Instagram

Romanița Iovan a vorbit despre fiul ei, Albert și despre pasiunile sale. Iată cu ce se ocupă acesta la 16 ani.

Romanița Iovan, despre fiul ei, Albert. Iată cu ce se ocupă și ce pasiuni are el la 16 ani

Romanița Iovan a vorbit despre relația pe care o are cu fiul ei, Albert:

„E esențială prietenia părinte-copil. Vreau să-mi spună mai ales dacă face ceva rău, pentru că aș fi prima care l-aș putea ajuta. Mai bine să știu, vreau să fie sincer, nu să stea ascuns și să aflu după. Trebuie să cunoască viața. Are prietenii de lungă durată, de toate naționalitățile. Eu sunt femeia care, când termin activitatea, mă bag și la treburile casnice. Dar și Albert mai face. L-am învățat, pentru că nu vreau ca atunci când va sta cu o fată în casă, aceea să-i spună că nu știe să facă nimic, că așa l-am învățat eu. Știe să spele rufe, vase, să pună vasele în mașină, cu detergent. L-am învățat de mic totul”, a spus Romanița pentru Impact.

Citește și: Romanița Iovan s-a logodit cu iubitul avocat, după 14 ani de relație. Ce spune despre posibilitatea de a face nuntă

Cu ce se ocupă adolescentul:

„Albert e la British School, unde sunt copii de toate naționalitățile, a învățat întâi engleză, gândește în engleză și traduce în română. La 2 ani și opt luni era la creșă. Sistemul britanic îi încurajează să-și descopere aptitudinile și să le dezvolte. Și, pe de altă parte, ei chiar își hotărăsc soarta la o vârstă fragedă. Ei nu dau capacitatea în a opta. În a XI-a, au nouă examene, iar aceste materii sunt hotărâte în clasa a noua. Patru sunt obligatorii, cinci opționale. În mai o să dea examenele, iar la finalul acestui an va hotărî trei dintre materii pe care să le facă în clasa a XII-a și a XIII-a, iar apoi va aplica la ce facultate dorește. Faptul că e pilot, ca și pasiune, dar în același timp e pasionat de tot ce înseamnă design, inginerie și realizarea unei mașini, înseamnă însă că el deja își alege drumul”, a mai spus aceasta pentru sursa citată.

Citește și: Lecția de viață dată de Romanița Iovan fiului ei. “L-am pus să spele haine și-i dădeam 50 ron până a devenit prea scump"

Romanița Iovan și Iulian Gogan s-au logodit. Cei doi au avut parte de un eveniment „ascuns”

Romanița Iovan a explicat cum la cunoscut pe Iulian:

„Pe Iulian l-am cunoscut printr-o cunoștință comună. Aveam nevoie de un sfat juridic. Și așa cum nicio persoană nu apare întâmplător în viața noastră, și relația cu Iulian a fost un astfel de exemplu. Relația noastră a evoluat, în timp, de la consiliere juridică la prietenie și, apoi, la iubire. Drumul pe care îl parcurgem în viață nu este întotdeauna presărat cu flori de mai, dar este important să-ți alegi calea și să înveți, pentru că fiecare pas este o lecție”, a povestit ea pentru viva.ro.

Pepe și soția sa, Yasmine, și-au botezat fiul. Imagini de la petrecerea lui Pepe Junior... Bianca Drășușanu și-a dus fiica la salon pentru o schimbare de look: „Am șuvițe”. Cum arată acum micuța Sofia...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x