Căutare Live

Romanița Iovan s-a logodit cu iubitul avocat, după 14 ani de relație. Ce spune despre posibilitatea de a face nuntă

Romanița Iovan și iubitul ei cu care a format un cuplu de peste 14 ani s-au logodit în secret. Cei doi au oferit detalii despre eveniment.

Romanița Iovan s-a logodit cu iubitul avocat, după 14 ani de relație. Ce spune despre posibilitatea de a face nuntă

Instagram

Romanița Iovan și Iulian Gogan nu au planuri de nuntă sau de a face o cununie religioasă. Vedeta a dezvăluit cum s-a cunoscut cu actualul ei soț.

Romanița Iovan și Iulian Gogan s-au logodit. Cei doi au avut parte de un eveniment „ascuns”

Romanița Iovan a explicat cum la cunoscut pe Iulian:

„Pe Iulian l-am cunoscut printr-o cunoștință comună. Aveam nevoie de un sfat juridic. Și așa cum nicio persoană nu apare întâmplător în viața noastră, și relația cu Iulian a fost un astfel de exemplu. Relația noastră a evoluat, în timp, de la consiliere juridică la prietenie și, apoi, la iubire. Drumul pe care îl parcurgem în viață nu este întotdeauna presărat cu flori de mai, dar este important să-ți alegi calea și să înveți, pentru că fiecare pas este o lecție”, a povestit ea pentru viva.ro.

Cei doi s-au logodit pe ascunds: „Da, ne-am logodit înainte să cununăm primul cuplu de fini. Duhovnicul meu a fost o măicuță – Lavrenția – de la Mănăstirea Ghighiu. Înainte să plece spre ceruri, ne-a dat binecuvântarea, în felul ei”, a mai declarat ea.

Ce a spus Romanița Iovan despre relația cu Iuian Gogan

„Într-un cuplu este vorba despre compatibilitate. Două suflete pot forma un cuplu minunat dacă se înțeleg bine, se respectă, se iubesc. Ca să fiu sinceră, nici noi nu am crezut la început că vom forma un cuplu, dar iată că suntem un cuplu foarte consolidat după 14 ani. Vârsta chiar nu contează, repet, ceea ce contează este compatibilitatea. Noi nu am avut niciun plan și nici așteptări. Totul a decurs natural, nici nu știm cum a trecut timpul”, a încheiat Romanița Iovan pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Cum își menține Romanița Iovan aceeași greutate din adolescență. Ce obicei zilnic are

Romanița Iovan, secretele tinereții fără bătrânețe. Cum se menține în formă vedeta

Romanița Iovan a oferit o serie de declarații inedite cu privire la regimul pe care aceasta îl ține cu strictețe și spune că nimic nu este imposibil. Aceasta spune că pentru a slăbi ar trebui să consumăm undeva la 1.500 de calorii pe zi și să nu mai consumăm nimic după ora 19.

“Dacă vrem să facem într-adevăr un efort, nu e un efort foarte mare, dar este un efort, este important să eliminăm câteva alimente și să ținem oarecum un număr suficient de mic de calorii. Practic nu ar trebui să avem mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Dacă chiar ne dorim să slăbim. Și să nu mâncăm după ora 19:00. E simplu de ținut teoretic, mai greu este cu practica”, a declarat Romanița Iovan pentru ciao.ro.

Citește și: Fiul Romaniței Iovan, premiat pentru inovație, la școală. Ce a inventat Albert Iovan

Iată ce gătește Romanița Iovan de obicei de Sărbători:

“Nu gătesc specific ce se mănâncă de sărbători, că vorba fiului meu: mama știe să facă numai salate. Eu asta mănânc, asta știu să fac. Eu chiar am ținut și postul, țin astea două posturi de Crăciun și de Paște. E o chestie și de voință și de credință. E un cumul și chiar mă simt bine, eu oricum mănânc salate. Nu e un efort prea mare, mai ales ca s-a mâncat foarte mult pește. Chiar a fost foarte ușor de ținut postul. De Crăciun… am gustat si eu un cârnat, două sarmale și cozonac”, a mai spus ea.

Vulpița Veronica și-a luat fanii prin surprindere. Ce mesaj a publicat în urmă cu câteva ore... Jador, primele declarații despre noua lui iubită. Cine este tânăra care l-a făcut să își deschidă inima: „Sunt cu ea de ...
Parteneri
Mesaje de Sfânta Maria 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Catine.ro
Ultimele știri
x