Căutare Live

Cum a fost cucerit Florin Ristei de Naomi Hedman. Artistul a dezvăluit detalii de la începutul relației

Florin Ristei, juratul X Factor, și Naomi Hedman, frumoasa concurentă X Factor, formează unul dintre cele mai proaspete cupluri din lumea showbizului.

Florin Ristei, juratul X Factor, și Naomi Hedman, frumoasa concurentă X Factor, formează unul dintre cele mai proaspete cupluri din lumea showbizului.

instagram

Juratul X Factor și matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani a dezvăluit în sfârșit ce anume l-a atras la Naomi și cum a reușit să îl cucerească mulatra.

Iubirea lor s-a aprins pe platourile de filmare ale emisunii X Factor, în 2020, însă mult timp niciunul dintre ei nu a știut ce sentimente nutrește celălalt.

După etapa de Bootcamp, Florin și Naomi și-au luat inima în dinți după ce frumoasa mulatră nu a reușit să ocupe unul dintre cele trei scaune puse la dispoziție de mentorul său, Delia.

Cei doi au început o frumoasă poveste de dragoste, au decis să-și dea o șansă și nu regretă faptul că nu au ”furat startul”.

Cum l-a cucerit Naomi pe Florin Ristei

Artistul a povestit că deși nu era în cutarea iubirii, pur și simplu s-a întâmplat să cunoască femeia care i-a atras atenția și care l-a făcut să își dea seama că e pregătit pentru o relație.

Relația dintre a decurs frumos și natural, iar cei doi s-au îndrăgostit tot mai mult, petrecând timp împreună, cunoscându-și unul altuia obiceiurile.

Citește și: Florin Ristei, Naomi Hedman și Ilona Brezoianu, întâlnire de gradul 0. Cum se înțelege iubita artistului cu actrița

Într-un interviu acordat recent pentru libertateapentrufemei.ro, Florin Ristei a dezvăluit ce anume l-a fermecat la frumoasa Naomi.

„Energia senzaționala pe care o are, pe care o avem împreună, setul de principii și de valori, mintea deschisă și pozitivă, faptul că înțelege și simte muzica și orice are legătură cu arta și că putem vorbi absolut orice. Și, bineînțeles, că e frumoasă!”, a declarant juratul X Factor.

În urmă cu puțin timp, Florin i-a prezentat-o pe Naomi mamei lui.

”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut. Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.

Florin și Naomi, deja logodiți?

În urmă cu puțin timp, Florin Ristei și Naomi Hedman au reușit să trezească entuziasmul fanilor după ce au postat pe rețelele de socializare un selfie. În imagine, modelul poartă un inel ce i-a dus pe internauți cu gândul la unul de logodnă.

Fotografia a fost realizată la restaurant, iar cei doi par foarte relaxați. Pe mâna stângă a lui Naomi se vede un inel în formă de lacrimă ce i-a dus cu gândul pe prietenii lor virtuali la o eventuală logodnă a lui Florin Ristei cu Naomi Hedman. În acest sens, aceștia nu au ezitat să lase comentarii în care își arată entuziasmul.

Citește și: Florin Ristei, imagine din copilarie. Cat de adorabil era artistul

”The right ring?”, a scris cineva și, cu toate că artistul nu a răspuns, el a apreciat comentariul. Nu a fost singurul de acest gen. Cu toate acestea, niciunul dintre artiști nu a comentat speculațiile fanilor.

Mirela Vaida, în ipostaze incendiare în vacanță. Cum s-a fotografiat prezentatoarea Acces Direct... Sarah Michelle Geller a fost una din cele mai dorite femei ale anilor 2000, dar a fost surprinsă pe picior greșit de pap...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x