Florin Ristei, imagine din copilarie. Cat de adorabil era artistul

Florin Ristei este un artist cunoscut și apreciat, însă foarte puțini știu cum arăta acesta în copilărie.

Florin Ristei este un artist cunoscut și apreciat, însă foarte puțini știu cum arăta acesta în copilărie

Instagram

Florin Ristei se numără printre cei mai îndrăgiți și apreciați cântăreți de la noi din țară. Acesta a cucerit simpatia publicului prin calitățile sale vocale, dar și felul său carismatic. De asemenea, artistul se mândrește cu o carieră muzicală în industria muzicală, dar și cu un aspect fizic de invidiat.

Cum arăta Florin Riștei în copilărie

De curând, fostul jurat de la X Factor și-a surprins cei 424 mii de urmăritori cu o imagine de colecție, din copilărie. Deși este un artist foarte cunoscut de public, foarte puțini știu cum arăta când era mic.

Timpul a trecut, însă Florin Ristei și-a păstrat cele mai frumoase trăsături ale feței, drept dovadă stă fotografia publicată prin intermediul unui InstaStory. Cântărețul era un copil extrem de adorabil și fermeca pe toată lumea cu privirea sa dulce.

Imaginea a fost făcută în 1987, când avea doar un an, însă un detaliu le-a atras atenția prietenilor virtuali, pe care l-a evidențiat și artistul. Ținuta sa simpatică nu a putut trece neobservată. Mai mult decât atât, Florin Ristei a simțit nevoia să se amuze pe seama hainelor pe care le purta atunci, lucru care a adus rapid zâmbete pe fața internauților.

Vedeta își aduce aminte cu drag de momentele petrecute în copilărie și nu ezită să împărtășească aceste evenimente importante și cu fanii săi din mediul online.

Citește și: Imaginea cu Florin Ristei și Naomi Hedman la care fanii au reacționat imediat: ”Ai și cerut-o?”

În prezent, Florin Ristei trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Naomi Hedman, cea care l-a cucerit cu frumusețea sa răpitoare încă din prima clipă. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar iubirea lor este foarte evidentă.

Ce spune Florin Ristei despre relația cu Naomi Hedman

Vestea că fostul jurat X Factor și superbul fotomodel formează un cuplu a venit ca o surpriză de proporți mari pentru toată lumea. Artistul a vorbit în exclusivitate pentru a1.ro despre cum a încput relația sa cu Naomi.

Florin Ristei a mărturisit că dragostea lor a început pe platourile de filmare ale emisiunii "X Factor", unde iubita sa a aparticipat și făcea parte din echipa Deliei.

"Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.

Citește și: Poza cu Naomi Hedman care i-a încântat pe fanii lui Florin Ristei: "Doi copii obraznici". Cum s-au lăsat fotografiați

Relația lor este una foarte sudată și puternică, iar artistul a decis să faca unul dintre cei mai importanți pași încă din primele luni alături de Naomi. Acesta a prezentat-o pe partenera sa mamei lui, care a primit-o cu brațele deschise și i-a povestit foarte multe despre iubitul său.

Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut.”, a mai spus el.

Florin Ristei a fost impresionat de frumusețea răpitoare a modelului încă de când a urcat pe scenă. Fosta concurentă de la "X Factor" a întâmpinat și câteva dificultăți, însă artistul i-a oferit curaj printr-un gest neașteptat. Acesta nu a mai stat prea mult pe gânduri și a decis să cânte alături de ea, iar de aici s-a născut una dintre cele mai frumoase povești de dragoste.

Ultimele știri