Cum arată Diana, fiica lui Adrian Enache, pe care Pepe a salvat-o de la înec în copilărie

Diana, fiica lui Adrian Enache, are 24 de ani și este mândria părintelui său. Cei doi au și o relație foarte specială, conform declarațiilor făcute la ”Acces Direct”, în urmă cu mai bine de un an.

Diana, fiica lui Adrian Enache, are 24 de ani și este mândria părintelui său

Instagram

Pe lângă acest fapt, Diana moștenește talentul tatălui său, cu care obișnuiește să cânte. Pe lângă asta, tânăra lucrează în mass-media, având chiar propria emisiune de radio.

De asemenea, fiica lui Adrian Enache este preocupată și de educație, astfel că a ales o facultate nu tocmai ușoară: cea de Drept.

„Îl am pe tatăl meu drept model, adică pe fratele meu mai mare. Nimeni nu crede că suntem tată şi fiică. La concerte unii zic: Mamă, cu ce gagică a venit. Băi nebunule, e fiică-sa. Primul cuvânt pe care l-am zis nu a fost mama, a fost tata. Da, nu mă ascund, cu tata vorbesc foarte deschis. Cu mama vorbesc de şcoală, cu tata vorbesc de relaţii, de distracţie şi de cluburi”, spune Diana Enache la „Acces Direct”, în 2019.

Cum arată Diana, fiica lui Adrian Enache

Diana Enache a moștenit frumusețea părinților săi și, conștientă de atuurile sale fizice, nu ezită să pozeze în cele mai îndrăznețe ipostaze.

Citește și: Pe Mihai Gâdea îl vezi zilnic la televizor, dar rar vorbește public despre fiica sa. Cât de frumoasă este Karina

Recent, ea a postat o imagine în care apare îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, mulați, și o cămasă albă, căreia i-a făcut nod în talie.

Pe buze, Diana și-a aplicat ruj roșu, iar părul e coafat în bucle. Iată imaginile:

Diana Enache, atacată de un bărbat

În 2014, Diana Enache trecea prin clipe de groază. Avea doar 17 ani și, din motive nedivulgate presei, a fost atacată de portarul blocului în care locuia, care a tăiat-o pe mâini și sâni cu un briceag.

Pentru a își reveni, Diana a avut nevoie de mulți ani de terapie și vreme îndelungată nu a putut să-și miște degetele de la mâna dreaptă.

Citește și: Fiica lui Răzvan Simion, apariție încântătoare pe Instagram. Cum s-a fotografiat Ianca

Făptașul, un bărbat de origine străină, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. De asemenea, autoritățile au dispus că după ispășirea pedepsei, acestuia îi este interzis să ia contact cu Diana Enache sau să se apropie de ea.

Câți copii are Adrian Enache

Adrian Enache are doi copii, pe Diana, rezultată din căsnicia cu Corina Enache și un băiat cu Iuliana Marciuc. Diana Enache are 24 de ani, în vreme ce micuțul David Mihnea a împlinit anul acesta 16 ani.

Ultimele știri