Cum arată Gabriela Cristea la prima oră a dimineții! E abia trezită și n-are pic de machiaj! Urmăritorii au taxat-o scump | FOTO

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, unde împarte cu admiratorii frânturi din viața ei. Recent s-a fotografiat la primele ore ale dimineții, făra pic de machiaj, însă urmăritorii ei nu au fost foarte indulgenți.

Cum arată Gabriela Cristea la prima oră a dimineții! E abia trezită și n-are pic de machiaj! Urmăritorii au taxat-o scump

Gabriela Cristea arată fantastic după ce a slăbit enorm și are o siluetă de invidiat. De atunci, vedeta pozează frecvent în ținute sexy si chiar în costum de baie, spre deliciul admiratorilor.

Gabriela Cristea, confesiuni despre planurile sale de viitor! "Dacă nu faci toate lucrurile astea, râmâi în urmă" | Video

Gabriela Cristea trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ei. Are o familie completă, un partener care o iubeşte şi doi copii minunaţi care le împlinesc vieţile. Fosta prezentatoarea de televiziune a început să posteze pe reţelele de socializare fotografii în rochiţe, pantaloni scurţi sau chiar costum de baie, fapt care arată că este mândră de trupul ei, mai ales după ce a reuşit să slăbească foarte mult.

Cum arată Gabriela Cristea la prima oră a dimineții! E abia trezită și n-are pic de machiaj! Urmăritorii au taxat-o scump | FOTO

Gabriela Cristea, planuri de viitor

Cert este ca arată foarte bine si este oricum înzestrața cu o frumusețe nativă. Vedeta își dorește sa revină în televiziune și se declara pregatita pentru asta, de aceea încearca să tină cât mai des legătura cu fanii ei și susține ca s-a este o persoană care s-a reinventat de mai multe ori si care este de părere ca trebuie să te reinventezi de fiecare dată poentru a ține pasul.

"Eu m-am rebranduit de vreo 4-5 ori pâna acum si am reușit, și acum sunt într-un nou proces de rebranduire. M-am adaptat și m-am aliniat trendului, sunt extrem de activa pe social media, pentru ca daca nu faci toate lucrurile astea, râmâi în urmă", spunea Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, fără pic de machiaj

Recent, vedeta a vrut să arate fanilor ei cum este ea de fapt, naturală, la primele ore ale dimineții, abia trezită și fără pic de machiaj.

Cum a slăbit Gabriela Cristea 25 de kilograme! Regimul simplu pe care l-a urmat! "Puteam să fiu în categoria de risc" | VIDEO

Urmăritorii vedetei nu au ezitat să lase comentarii, unii de apreciere, în timp ce alții o criticau.

"Deci când vezi pozele astea nu iti vine sa zici bună dimineața și tie 🤣....vrei sa pari foarte interesanta și curajoasă dar cazi în penibil de multe ori ....imi pare rău dar👎 NU AI STIL/ Urata mai esti dimineata si te mai pui si in poza... spalate un pic pe fata prima😅/😂😂😂😂😂 lesin , cum naiba sa pui asa cv pe inst??? Da pe cn intz cum te ai trezit tu 😂😂😂,mare ti e gradina Doamneeeeeeee/ Ești o femeie frumoasă, cu o familie minunată. Nu te avantajează aceste fotografii. Nu și dorește nimeni sa te vadă pleoștită, când te poți aranja puțin și ne poți oferi o imagine plăcuta celor care te apreciem ca persoana publică. Urmează să te mai pozezi când ești pe toaletă..", au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor ei, care au criticat-o pentru fotografiile postate.

Gabriela Cristea, apariție de senzație, în costum de baie! Vedeta arată fabulos, după ce a slăbit enorm! | Foto

Dar, nici laudele nu au întârziat sa apară la fotografiile postate de vedetă.

"ești Frumoasã !!! Fără filtru, fără machiaj , doar apă și săpun , e un mare curaj admirabil de a demonstra Frumusețea exterioara și interioară !!! 🤗😘/Buna dimineata, o mamica frumoasa si naturala! Sa aveti pofta la cafeluta!/Nu te lua după mesajele răutăcioase, ești f frumoasă, acea frumusețe naturală. Așa arată o mămică cu doi copii încă mici. Te admir pt ceea ce ești."

Ultimele știri