Dani Mocanu a încasat lovitura vieții sale! Averea uriașă pe care a pierdut-o manelistul: „Nici măcar un leu”

Dani Mocanu, celebrul manelist care are milioane de vizualizări pe YouTube, a luat o decizie radicală, după ce a încasat lovitura vieții sale!

Dani Mocanu a pierdut o sumă uriașă de bani

Cântărețul este pe val și câștigă zilnic sume uriașe de bani, doar din piesele pe care le-a lansat până acum. Melodiile au adunat zeci de milioane de vizualizări și acest lucru înseamnă că în conturile lui Dani Mocanu intră zilnic între două sute și 4.600 de dolari pe zi!

Dani Mocanu a pierdut o avere din cauza prietenilor

Chiar dacă putem spune că este bogat, Dani Mocanu a încasat recent lovitura vieții sale. În consecință, manelistul a fost nevoit să ia o decizie radicală.

Cântărețul susține că nu este un om rău și că a dat cu împrumut, până în prezent, mai bine de 80.000 de euro! Acum, acesta speră din tot sufletul să își poată recupera banii.

citește și: Dani Mocanu, filmat când sparge o mașină! „A recurs la perversiuni și m-a obligat să mă culc cu ea” | VIDEO

Supărat că oamenii pe care i-a împrumutat nu s-au ținut de cuvânt și că l-au lăsat fără o adevărată avere, Dani Mocanu s-a decis să nu mai dea bani nimănui.

„ANUNȚ - va rog frumos pe toți prietenii mei sa aveți in vedere faptul ca de azi nu voi mai da bani cu împrumut sub nicio forma absolut nimănui. Nu sunt un om rău și știți bine asta, dar deja am dat cu împrumut peste 80.000 de euro și ma rog să-mi primesc banii mei înapoi așa ca de azi va rog foarte frumos și respectuos sa nu-mi mai cereți nici măcar un leu”, sunt chiar vorbele manelistului.

citește și: Ce și-a pus Dani Mocanu pe acoperișul casei! Trecătorii privesc uluiți la vila manelistului

Dani Mocanu a dezvăluit că se simte nedreptățit și că dorește să nu mai treacă prin această situație în viitor.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri