Antena Căutare

Daniel Buzdugan și-a uimit fanii când a anunțat unde ar vrea să locuiască. E dispus să meargă câteva zile pe săptămână

Daniel Buzdugan i-a obișnuit pe fanii săi de pe rețelele sociale să le vorbească despre credință, însă de data asta i-a surprins într-un mod neașteptat.

colaj daniel buzdugan Galerie
Daniel Buzdugan și-a uimit fanii când a anunțat unde ar vrea să locuiască. E dispus să meargă câteva zile pe săptămână | Facebook, Instagram

Cunoscutul om de radio a plecat în drumeție și a ajuns în Amfiteatrul Transilvania, unul dintre cele mai frumoase și căutate locuri din România. Peisajul este unul, cu adevărat, special, iar cei care preferă să stea în natură, vor avea parte de amintiri de neuitat.

Vezi și: Hello Chef sezonul 3, 20 martie 2022. Daniel Buzdugan și Roxana Blenche au preparat Clafoutis, un super desert franțuzesc

Daniel Buzdugan și-a uimit fanii când a anunțat unde ar vrea să locuiască. Ce imagini a postat în mediul online

Colegul lui Mihai Morar a plecat într-o drumeție prin Amfiteatrul Transilvania, unde a fost plăcut impresionat de peisaje și de aerul curat. Omul de radio a găsit, printre altele, și o casă simplă, pe care a îndrăgit-o imediat.

Articolul continuă după reclamă

Astfel, Daniel Buzdugan le-a povestit imediat fanilor de pe rețelele sociale că și-ar dori să locuiască acolo, pentru a fi mai aproape de Dumnezeu și de gândurile sale.

„Sunt multe locuri de genul acesta care ar merita locuite. Ceea ce este foarte important este că dacă alegem să locuim, să păstrăm duhul locului, cu liniște, curățire sufletească, cu respectul față de natură. Este foarte frumos să nu ai foarte mulți vecini sau să ai vecini care să fie la fel, în duhul și spiritul locului”, a spus Daniel Buzdugan, într-un InstaStory.

Vezi și: Hello Chef sezonul 3, 20 martie 2022. Daniel Buzdugan și Roxana Blenche au preparat ravioli cu sos de brânză

Mai departe, omul de radio le-a cerut ajutorul urmăritorilor lui din mediul online, întrebându-i dacă nu cumva au vreo casă părăsită unde să se retragă câteva zile pe săptămână. Un loc în care să se retragă și să fie doar el cu natura și cu o carte de rugăciuni.

„Acum sincer vorbind, dacă cineva care are o poiată din asta așa în munte în singurătate și merge să locuiesc aici măcar câteva zile pe săptămână. Cum o fi să stai tu singur cu natura cu o carte de rugăciuni cu stelele”, a mai spus omul de radio.

Citește și: Imagine rară cu familia lui Mihai Morar și a lui Daniel Buzdugan. Cei doi au plecat cu soțiile și micuții în vacanță

Într-un interviu acordat pentru VIVA!, Daniel Buzdugan a vorbit despre cum s-a apropiat mai mult de spiritualitate. El a mărturisit că încearcă să devină o varinată mai bună atât pentru el și cei apropiați, dar și pentru oamenii care îl ascultă.

„Sunt un atotpăcătos. (râde) Dar care încearcă din răsputeri să devină din ce în ce mai bun. (zâmbește). Uneori mă înspăimânt gândindu-mă că mă ascultă milioane de oameni, și asta mi se pare un dar de la Dumnezeu și încerc să mulțumesc de fiecare dată pentru această bucurie și să nu mă încred în puterile mele.

Am simțit prezența lui Dumnezeu în multe situații și mai ales atunci când nu-mi ieșea ceva îmi dădeam seama că, de fapt, era voința Lui, așa cum se spune și în Tatăl nostru, Doamne, facă se voia ta, voia Ta dumnezeiască, nu voia mea lumească!”, a povestit omul de radio pentru sursa menționată.

Colegul de trupă al lui Nosfe, gestul care a emoționat internetul. Cum și l-a tatuat pe braț pe regretatul artist... Lidia Buble, condamnată la un an de închisoare cu suspendare. Vedeta va presta și muncă în folosul comunității...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x