Căutare Live

Ce se întâmplă cu Rita Mureșan? Fosta Miss România nu poate să SLĂBEASCĂ, chiar dacă este vegetariană! ”Fac doar ce simt”

De când fiicele i-au plecat de acasă, fosta Miss a României stă mai mult prin bucătărie. Rita Mureşan a venit în platoul ”Răi da Buni” cu mâncărica gătită. Nu rata! Află care e adevăratul motiv pentru care vedeta nu poate să slăbească.

De când fiicele i-au plecat de acasă, fosta Miss a României stă mai mult prin bucătărie. Rita Mureşan a venit în platoul ”Răi da Buni” cu mâncărica gătită. Nu rata! Află care e adevăratul motiv pentru care vedeta nu poate să slăbească.

Nici terapia cu îngeri, nici regimul vegetarian nu au ajutat-o pe Rita Mureșan în lupta cu kilogramele. Fosta Miss România a luat proporții!

„Pare că m-am îngrășat pentru că mănânc mai mult, dar nu cred ca ăsta este motivul. Cred că fluctuațiile astea emoționale au fost de vină. Cu cât mă bucur mai mult de plecarea copiilor mei la facultăți în străinătate, cu atât șocul a fost mai mare.”

Care este adevăratul motiv pentru care Rita Mureșan nu poate să scape de kilogramele în plus, puteți afla, urmărind materialul video de mai jos:

sursa: antenastars.ro

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri