Antena Căutare

De ce este Donald Trump mereu bronzat. Cum își menține culoarea tenului

Donald Trump, președintele SUA, a stârnit de-a lungul timpului controverse legate de fizicul său, începând cu felul în care își aranjează părul.

donald trump Galerie
De ce este Donald Trump mereu bronzat. Cum își menține culoarea tenului | profimedia

Toți cei care l-au văzut au semne de întrebare cu privire la culoarea tenului său. Uneori, în câteva fotografii, președintele SUA pare extrem de bronzat, cu un ten de un portocaliu ciudat. Jurnaliștii au atras atenția în unele poze asupra diferenței dintre nuanța pielii feței și cea a scalpului lui Trump.

Un apropiat de la Casa Albă a declarat că Donald Trump nu merge la solar și nici nu folosește creme autobrozante. Mai mult, sursele apropiate spun că aceasta este culoarea naturală a tenului său, acesta având gene foarte bune.

De asemenea, sursa de la Casa Albă a dezvăluit că înainte de transmisiunile televizate, Donald Trump își aplică pudră translucidă pentru a-și evidenția și maim ult bronzul, conform Spynews.

donald trump si sotia

De ce este Donald Trump mereu bronzat. Cum își menține culoarea tenului

profimedia

Cu toate acestea, nu toată lumea are încredere în această teorie de vreme ce președintele SUA a apărut în repetate rânduri cu cearcăne în jurul ochilor. Unii spun că pe lângă pudra translucidă, Donald Trump ar folosi des și creme cu efect de bronzare pentru că altfel nu s-ar putea explica diferența dintre pielea feței și pielea capului care este complet alba.

Nuanța nenaturală de portocaliu nu poate fi pusă doar pe seama expunerii la soare în mod excesiv, ci și a altor trucuri folosite de Donald Trump, trucuri încă neconfirmate de acesta.

Fetița lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu e o adevărată domnișoară. Cum arată Dora acum... Ce studii are Bianca Drăgușanu. A fost sau nu la facultate?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x