Căutare Live

E sfâșietor! Abia acum s-a aflat! Denisa Răducu îşi plănuia nunta. Iubitul o ceruse de soție și voiau să se cunune în biserică

Denisa Răducu îşi plănuia nunta înainte să moară. Iubitul ei o ceruse în căsătorie şi voiau să se cunune în biserică, dar în loc de nuntă, au ajuns să facă înmormântare.

Denisa își dorea să devină mireasă

”Toată lumea vorbește despre căsătoria lor. Da, existau planuri, ei stabiliseră că, în momentul în care se vor termina căldurile, să meaărgă la Biserică și să se cunune, Se iubeau enorm, Denisa ar fi făcut orice de dragul lui, iar el și-ar fi dat viața pentru ea”, a spus un apropiat al familiei Denisei Răducu pentru spynews.ro.

”Când a aflat că e bolnavă, Denisa a vorbit, mai întâi cu el. Atunci au decis să facă pasul. El s-a întors de urgență din Spania și a cerut-o, iar ea acceptase. Cred că acela a fost ultimul moment în care Denisa și Florin au fost, cu adevărat, fericiți. I-a pus inelul pe deget și au fost, din ceea ce știu eu, și la Biswerică pentru a face logodna. Urmau să se căsătorească, chiar dacă ar fi fost nevoie ca Denisa să meargă în scaunul cu rotile”, a mai spus atunci apropiatul familiei.

"Acum, după ce a murit, Florin regretă că nu a ajuns să o facă mai repede. El s-ar fi simțit împlinit dacă ar fi făcut acest gest, ar fi simțit că, în fața lui Dumnezeu, sunt una. De aceea, acum stă și plânge fără încetare, mai alews că nu a apucat să îi spună, și în fața preotului, cât de mult o iubește", a mai povestit apropiatul, pentru sursa citată.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri