Detaliul observat de fani la Regina Letizia a Spaniei. Paparazzii au dat zoom pe părul ei și au surprins un amănunt uimitor

Regina Letizia a Spaniei uimește de fiecare dată cu aparițiile sale. De această dată, cea mai elegantă doamnă din Spania a fost surprinsă într-o ipostază inedită. Paparazzii au dat zoom pe părul ei și au surprins un amănunt de-a dreptul uimitor. Fanii au observat imediat detaliul neașteptat.

Detaliul observat de fani la Regina Letizia a Spaniei

profimediaimages.ro

Regina Letizia a călătorit până în America Centrală pentru a oferi ajutor umanitar și pentru a sprijini autoritățile și ONG-urile, după ce mai multe orașe din Honduras au fost devastate de uraganele Eta și Iota. Gestul său este unul impresionant, însă fanii au remarcat un detaliu uimitor la aspectul Majestății Sale. În momentul în care au privit atent imaginile, părul a fost lucrul care a ieșit în evidență.

Ce amănunt surprinzător a fost văzut pe părul Reginei Letizia a Spaniei

Regina Letizia a mers să discute personal cu mai mulți copii, care au rămas fără adăpost în urma dezastrului natural.

Pe contul oficial al Familiei Regale Spaniole a apărut o serie de imagini din timpul vizitei Reginei. Cadrele surprinse sunt extrem de emoționante și arată realitatea cruntă cu care se confruntă oamenii de acolo. Regina Letizia a stat de vorbă cu oamenii, încercând să le redea speranța de care au nevoie.

Dacă la cele mai selecte evenimente, fanii o văd îmbrăcată în cele mai spectaculoase ținute, pentru acest act caritabil, Regina Letizia a ales să îmbrace piese vestimentare simple, chiar modeste.

În partea de sus a optat pentru un tricou alb și o vestă roșie, pe care este vizibil steagul țării pe care o reprezintă, Spania. În partea de jos, Alteța Sa poartă o pereche de pantaloni de culoare verde și bocanci de culoare maro.

Vezi aici mai multe imagini din GALERIA FOTO

În ceea ce privește coafura, se pare că Regina nu a stat prea mult timp să se aranjeze și a neglijat felul în care arată. Doamna preferată a spaniolilor și-a prins pur și simplu părul într-o coadă, lăsând la vedere firele albe. Acest detaliu i-a uimit pe fani.

În cadrul proiectului său de binefacere, Regina Letizia a fost însoțită de secretarul de stat pentru cooperare internațională, Ángeles Moreno Bau. La sosirea pe aeroportul Coronel Hector Moncada, au fost întâmpinate de ambasadorul Spaniei în Honduras, Guillermo Kirkpatrick, și de directorul de cooperare cu America Latină și Caraibe al Agenţiei Spaniole de Cooperare pentru Dezvoltare, Carmen Castiella Ruiz de Velasco.

De asemenea, în timpul călătoriei s-a întâlnit și au vorbit cu președintele statului Honduras, Juan Orlando Hernandez și soția sa, Ana Garcia.

Citește și: Dieta reginei Letizia a Spaniei. Cum se menține în formă la 47 de ani și ce asemănare izbitoare există între ea și regina Rania a Iordaniei! |FOTO

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri