Antena Căutare

Din ce trăiesc fiicele lui Corneliu Vadim Tudor. Ce s-a ales de ele după ce moartea politicianul le-a îngropat în datorii

Corneliu Vadim Tudor s-a stins în anul 2015, lăsând în urmă o familie frumoasă. Dărâmate de pierderea uriașă, cele mai importante femei din viața politicianului au rămas cu datorii uriașe.

Iată ce fac în prezent văduva lui Corneliu Vadim Tudor și fiicele lor, Eugenia și Lidia.

Din ce trăiesc fiicele lui Corneliu Vadim Tudor. Ce s-a ales de ele după ce moartea politicianul le-a îngropat în datorii

După moartea lui Corneliu Vadim Tudor, fiicele sale, Lidia și Eugenia, au fost nevoite să înceapă o nouă viață. Una plină de datorii și de procesele pe care politicianul le avea pe rol.

Lidia a fost cea cea a luat locul tatălui în casă și a ținut familia unită, mergând mai departe și cu revista. Doar ea s-a ocupat de afacerea familiei, care continuă să meargă, deși nu aduce sume uriașe. Văduva lui Corneliu Vadim Tudor și cealaltă fiica, Eugenia, nu au lucrat și nici nu lucrează la revistă, spunea Lidia în urmă cu câțiva ani.

Articolul continuă după reclamă

Celor trei femei nu le-a fost ușor să depășească problemele financiare, mai ales că banii erau tot mai puțini și datoriile ajungeau la câteva sute de mii de euro. Ele trăiesc în prezent din pensia mamei și banii proveniți de la revistă. De asemenea, până la vârsta de 26 de ani, Eugenia a avut o pensie de urmaș.

Mezina chiar a încercat să și muncească, după ce a urmat facultatea de Jurnalism, dar a renunțat la acest domeniu. S-a dedicat cursurilor unei academii de make-up.

De pe altă parte, din 2015, Lidia Vadim Tudor este redactor-șef al Revistei ,,România Mare”. La fel ca sora mai mică, ea a urmat cursurile Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Spiru Haret și deține un master și în Psihologie Clinică și intervenție psihologică.

Deși au preferat să trăiască departe de lumina reflectoarelor, vestea că Lidia Vadim Tudor s-a căsătorit în 2021 a ținut prima pagină a ziarelor. Actele publice arătau că aceasta s-a cununat civil cu Dan Alexandru Tano, un scriitor cu 20 de ani mai în vârstă. La 4 ani de la acest moment, bărbatul a murit la vârsta de 51 de ani în urma infectării cu coronavirus.

Contactată de presă, Lidia Vadim Tudor nega faptul că s-a căsătorit, deși documentele oficiale o contraziceau.

„Eu nici nu eram căsătorită! Ne-au murit, într-adevăr, mai mulți colaboratori ai revistei, chiar acum sunt la priveghiul lui Dragoș Dumitriu. Vă mulțumesc (pentru condoleanțe, n. red.), dar e o știre falsă. Nu sunt căsătorită cu dl Tano Dan Alexandru!', a declarat Lidia Vadim Tudor pentru Fanatik.ro.

Actul postat de fanatik.ro certifică însă că Lidia Vadim Tudor a fost căsătorită cu Tano Dan Alexandru, în ciuda declarațiilor sale contradictorii. Acesta a fost făcut pe data de 29 iunie 2021, de către Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Sectorului 1.

„Eu nu vreau ca viața mea să fie de interes! (…)Nu sunt văduva lui… Dl Tano era colaborator la revista mea. Nu vreau să dau nicio declarație despre acest fapt (decesul acestuia, n.red.)', a mai transmis fiica „Tribunului” pentru sursa citată anterior.

În prezent, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor se afișează în mediul online alături de un bărbat mai în vârstă, cu care pare să aibă o relație de doi ani. Ea candidează pentru postul de primar la sectorului 5, din partea partidului AUR.

Răzvan Fodor, imagine rară cu mama lui. Cum a surprins-o pe aceasta alături de Irina Fodor: „Irina și soacra ei”... Feli Donose are un nou iubit, după ce s-a despărțit de tatăl fetiței ei. Cine este bărbatul și ce a spus despre el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x