Donald Trump, videoclipul în care pare că a purtat pantalonii invers, cu spatele în față. Cum a fost surprins fostul președinte

Donald Trump a fost în centrul atenției presei și internauților câteva zile. Au fost controverse legate de fostul președinte american, care ar fi purtat pantalonii invers, cu spatele în față, la un eveniment din Greenville, Carolina de Nord. Părerile au fost împărțite.

Donald Trump a fost subiectul unei controverse: dacă a purtat sau nu pantalonii cu spatele în față, la un eveniment din Carolina de Nord

Getty Images

Donald Trump a creat o mare confuzie în weekendul care tocmai a trecut, după ce a apărut la un eveniment din Greenville, Carolina de Nord. Controversa a fost dacă fostul președinte american a avut sau nu pantalonii îmbrăcați invers, cu dosul în față, a scris Daily Mail.

Imaginile surprinse într-un videoclip de la evenimentul din Carolina de Nord au făcut ocolul lumii. Foarte mulți internauți au fost intrigați sau au glumit pe această temă, dacă nu cumva Donald Trump și-a luat pantalonii pe el cu spatele în față. În zona din față, pantalonii purtați de Donald Trump păreau umflați, aveau niște cute și, aparent, nu s-a putut observa nici fermoarul de la șliț.

Un utilizator Tweeter a scris așa: „Dacă credeți că am editat acest video, chiar nu este așa. Am captat imaginile de la TV, apoi le-am postat pe Twitter. Nimic editat".

Citește și: Cum arată Melania la trei luni după ce a părăsit Casa Albă. L-a eclipsat pe Donald la cea mai recentă apariție

Brandon Friedman, care scrie pentru publicația New York Daily News și care a făcut parte din administrația lui Barack Obama, a postat și el un tweet: „Donald Trump și-a ținut astăzi marele discurs cu pantalonii invers. Uitați-vă cu atenție și spuneți-mi că greșesc”, a scris acesta pe Twitter.

A existat și varianta, vehiculată de alți internauți, că pantalonii aveau de fapt un elastic pe talie, fără nasturi și fermoar, sau că unghiul din care a fost făcut filmulețul a fost unul din care nu s-a putut vedea fermoarul respectiv. Susținători ai lui Donald Trump i-au luat apărarea și au spus că video-ul a fost modificat.

Ulterior, văzute la o rezoluție mai bună, pozele respective de la acel eveniment demonstrează că pantalonii au fost purtați totuși corect de către Donald Trump.

Citește și: Cât a crescut și cum arată acum Barron, mezinul familiei Trump

Ultimele știri