Cum arată Melania la trei luni după ce a părăsit Casa Albă. L-a eclipsat pe Donald la cea mai recentă apariție

Melania Trump a fost fotografiată alături de soțul său, Donald, la o strângere de fonduri care a avut loc în Palm Beach.

Melania a fost rar văzută în public de când ea și Donald Trump au renunțat la Casa Albă la începutul unui an

Getty Images & Profimediaimages.ro

Fosta primă doamnă a fost rar văzută în public de când ea și Donald Trump au renunțat la Casa Albă la începutul unui an, însă chiar dacă au fost puține, toate aparițiile Melaniei au fost strălucitoare.

La ultima, Melania a ales o rochie albă, de 1.900 de dolari, semnată de Giambattista Valli. Piesa vestimentară, simplă, dar de efect, s-a mulat perfect pe silueta plăcută a soției lui Donald Trump.

Citește și: Cât a costat nunta extravagantă a Melaniei Trump cu Donald Trump. Magnatul a scos din buzunar o sumă colosală

În imaginile de pe rețelele de socializare, ea poate fi văzută mergând în spatele omului de afaceri, în timp ce sunt întâmpinați cu aplauze la intrarea în sala de evenimente. Apoi, a stat lângă soțul său, în timp ce amândoi zâmbeau și salutau oaspeții.

Citește și: Donald Trump, printre palmieri după plecarea de la Casa Albă. Cum arată Mar-a-Lago, clubul în care s-a instalat fostul președinte

Fostul model și-a purtat părul în bucle lejere, care i-au completat look-ul sofisticat alături de bijuteriile simple și tocurile joase.

Ce spun experții despre stilul vestimentar adoptat de Melania Trump

Melania Trump este considerată una dintre cele mai versatile foste Prime Doamne ale Casei Albe. De-a lungul timpului, la brațul lui Donald Trump, ea a impresionat cu ținutele atent alese și personalizate.

”Cred că e fermă pe poziții pentru ea însăși și nimic mai mult. Este un imigrant din Europa de Est care a devenit incredibil de puternic, dar nu la fel pe vizibil pe cât și-ar dori”, a spus Vanessa Friedman pentru Huff Post.

Citește și: Ce pensie şi ce beneficii va avea Donald Trump ca fost preşedinte al Americii. Ce sumă îi va intra în buzunar lunar

Retoric, și Moya Luckett a afirmat că ținutele Melaniei au transmis mai mult decât propriile intervenții, făcând referire la discursurile sale în contextul alegerilor din SUA.

”Cred că primele doamne seamănă cu familiile regale prin faptul că rareori vorbesc. În schimb, hainele fac declarații în locul lor.”, a spus Luckett.

Experții au subliniat faptul că la mesajul transmis contribuie echipe de branding, marketing, stiliști și experți în comunicare. Cei cu care Melania lucrează sunt conduși de designerul și consultantul Herve Pierre.

Ultimele știri