Căutare Live

Dorian Popa, în mijlocului unui accident cu mașina. Ce s-a întâmplat și ce sumă de bani trebuie să scoată din buzunare

Dorian Popa a gafat-o destul de serios. Acesta ar fi împrumutat un bolid de lux pentru a-și filma un videoclip, dar l-a avariat serios.

Dorian Popa, în mijlocului unui accident cu mașina. Ce s-a întâmplat și ce sumă de bani trebuie să scoată din buzunare

Instagram

Actorul și cânătrețul Dorian Popa a gafat-o cu un bolid de lux pe care l-a avariat serios și pe care ar trebui să-l repare din banii săi.

Ce sumă trebuie să scoată din buzunar Dorian Popa după ce a avariat serios un bolid de lux la filmărine unui clip

Dorian Popa, potrivit playtech.ro, ar fi avariat serios o mașină de lux și ar fi nevoit să scoată din buzunar suma de 100.000 de euro pentru reparațiile acesteia. De curând, aacedta a împrumutat un Rols-Royce pentru a filma videoclipul piesei ‘Îți plac banii’, doar că nu au stat așa cum a plănuit și a avariat serios bolidul, pentru care acum trebuie să scoată o sumă fabuloasă din buzunar.

Citește și: Dorian Popa s-a operat la nas din cauza unei probleme de sănătate. Care este starea artistului după intervenție

„A comis-o Dorian! 100! A zis că se uita pe Waze că-i arăta la dreapta. 100 de k „, a zis Lungu Ciprian, proprietarul mașinii, pe TikTok, potrivit sursei citate mai sus.

Iată că, acum Dorian Popa are de plătit o sumă frumoasă de bani din buzunarele sale pentru daunele create

Câți bani aduce Cheluțu, câinele lui Dorian Popa

Când Dorian Popa a început să facă melodii despre cățelul său și să îl promoveze, era clar că artistul reușește să facă bani frumoși împreună cu Cheluțu.

Artistul și omul de online Dorian Popa și-a făcut faimos Bulldogul Francez prin melodiile sale, dar și prin postările de pe social media. El și Cheluțu au o piesă împreună, lansată vara trecută și care a ajuns la mai bine de 24 de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube.

Câinele pe care l-a salvat, i-a adus artistului bani buni: „Eu am văzut cățelul ăsta semi mort. Eu sunt un tip sensibil, nu știu dacă se vede sau nu, nici nu mă interesează. Când l-am văzut, stătea în spatele unor gratii și le lingea, era fără blană pe tot spatele, plin de sânge.

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Citește și: Cum și-a decorat Dorian Popa casa, după ce a ajuns la spital. Nimeni nu se aștepta la așa ceva:"Prima casă verificată din România"

Mi-am spus că nu se poate, cățelul ăsta o să moară. Am întrebat dacă pot să-l iau eu, eram în frenezie că urma să mă mut la casă, voiam animale. Mi-au spus să-l iau că nu se pot îngriji de el. Am luat cățelul și l-am dus la spital, unde a stat internat două luni.

Oamenii îmi spuneau că ce vedetă o să ajungă cățelul ăsta, că sigur o să-l fac eu. Le-am spus că, înainte de toate, să-l facă să trăiască, mai ales că majoritatea îmi spuneau că nu o să mai reziste", a povestit Dorian Popa.

Artistul a numărat aproximativ 200.000 de euro de pe urma lui Cheluțu: „După ce s-a vindecat Cheluțu, m-am trezit cu pleașcă. Toată lumea era înnebunită după Cheluțu. Ce voiai să fac, să opresc fenomenul? Dacă Dumnezeu îmi dă o carte, eu o joc. Mi-a băgat bani în buzunar spre 200 de mii", a mărturisit cântărețul, potrivit Viva.

Cum arată Nicole Cherry după naștere. Artista s-a filmat pe patul de spital și a vorbit tuturor despre fiica sa... Cu ce se ocupă Marius Elisei, iubitul Oanei Roman. Aceasta a mărturisit că e principala lor sursă de venit...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri