Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Ea este fosta amantă a lui Florin Piersic. Cum arată astăzi Gabriela Werner

Uite-o pe femeia care a avut o relație de 9 ani cu Florin Piersic. Cu Gabriela Werner a fost înșelată Anna Szeles în timpul căsniciei cu îndrăgitul actor.

Florin Piersic și Gabriela Werner în tinerețe

https://www.facebook.com/gabriella.vladwerner10?fref=nf&__tn__=%2Cdm*F-R&eid=ARASOEOTOH11zOHFyrjM0Z9QQXQ0WgQeEK6pSkfDwyP87F8x_g2e_3bkKhL31nYDg_Vhbd3JWEx9RDCy

Gabriela Werner nu a ezitat să recunoască faptul că a fost amantă lui Florin Piersic în timp ce acesta era căsătorit cu Ana Szeles. Relația lor estraconjugală a ținut între 1976 și 1985.

"Relația mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studentă la IATC, și până în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner...” a dezvăluit Gabriela Werner.

"Am fost 9 ani împreună și da, pot spune că am fost împreună foarte îndrăgostiți unul de altul, fără să fim într-o relație secretă, din contra pot spune, eram împreună foarte pe față, dar încercând să nu lovim alte sentimente... dar viață bate filmul și am pornit pe un alt făgaș, fără a mă căsători cu el, din păcate...”, a mai mărturisit Gabriela Werner

”Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Nu trebuie să crezi în pomii fructiferi, că ei împart fructele tuturor. Era un diavol frumos. Eu aveam 26 de ani, el 43. Astăzi este la fel de chipeş”, a mai spus actriţa.

Citește și: Florin Piersic, adevărul despre problemele de sănătate. „Am auzit că sunt desfigurat. Adevărul este că...”

Recomandari