Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Actorul Edd Byrnes, cunoscut din „Grease” şi serialul „77 Sunset Strip”, a murit la vârsta de 87 de ani

Actorul Edd Byrnes, cunoscut din filmul „Grease” şi din serialul „77 Sunset Strip”, a murit, joi, 9 ianuarie, în locuinţa lui, la vârsta de 87 de ani. Anunţul a fost făcut de fiul lui, pe Facebook.

Edd Byrnes a murit în casa lui din Santa Monica, potrivit lui Logan Byrnes, prezentator de ştiri la un post TV din San Diego.

În anii 1950, Byrnes a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi actori de comedie din SUA graţie serialului ABC „77 Sunset Strip”, în care a jucat alături de Efrem Zimbalist Jr.

Personajul lui din serial a avut şi propria piesă, „Kookie, Kookie (Lend Me Your Comb)”, interpretată de Byrnes şi starul pop Connie Stevens.

De la jumătatea anilor 1960 şi până la finalul anilor 1990, Edd Byrnes a avut numeroase roluri în televiziune şi film. A jucat rolul Vince Fontaine în musicalul „Grease” din 1978, alături de John Travolta şi Olivia Newton-John.

A mai apărut în seriale ca „Burke’s Law”, „Honey West”, „Mannix”, „Love, American Style”, „Charlie’s Angels”, „The Love Boat”, „Married With Children” şi „Murder, She Wrote”.

Edd Byrnes şi-a publicat autobiografia, „Kookie and More”, în 1996, în care a vorbit despre îndelungata luptă cu alcoolismul.

Sursa : news.ro

Recomandari