Emma Watson trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cum arată iubitul actriței din filmele Harry Potter

Emma Watson, frumoasa actriță din seria de filme Harry Potter, în vârstă de 31 de ani, este îndrăgostită iremediabil de Leo Robinton.

Emma Watson, frumoasa actriță din seria de filme Harry Potter, în vârstă de 31 de ani, este îndrăgostită iremediabil de Leo Robinton.

Profimedia

Recent, în presa s-a speculat că frumoasa blondină s-a logodit cu Leo, dar actrița a decis să pună capăt acestor speculații. Zvonurile au apărut după ce Emma a fost văzută purtând un inel pe degetul inelar la începutul acestui an.

Actrița din Harry Potter a declarat:

“Dacă o să am vești, promit să le împart cu voi”, a zis frumoasa actriță.

Chiar dacă nu s-au logodit, ea și Leo sunt extrem de îndrăgostiți, iar fotografiile surprinse de paparazzi sunt de-a dreptul adorabile.

Citește și: Transformarea actorilor tăi preferați din Harry Potter! Cineva le-a făcut vrăji, căci arată mai bine decât înainte

Leo și Emma, amândoi în vârstă de 31 de ani, au fost surprinși îmbrățișați, plimbându-se pe stradă și sărutându-se. Cei doi îndrăgostiți au ieșit la o plimbare în Los Angeles și s-au oprit la o cafenea.

Dragoste ca în filme între Emma Watson și iubitul ei, Leo

Amândoi fiind îmbrăcați casual, Emma și iubitul ei s-au bucurat de timpul liber și compania plăcută. Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani și par extrem de fericiți.

Leo este om de afaceri, iar Emma se preocupă în continuare de cariera ei de actriță, având diferite proiecte.

Citește și: Emma Watson, o feministă declarată, a fost atacată de alte adepte ale mişcării după ce a lăsat să se vadă prea mult într-un pictorial

Actrița se pregătește să cumpere o nouă locuință la Hollywood, după ce deține deja case în Londra și New York. În ultima vreme, încă din luna ianuarie, ea a petrecut mai mult timp cu Leo, în locuința lui din Los Angeles.

Se speculează în presa din străinătate că Emma l-ar fi prezentat deja pe Leo părinților ei, avocați de profesie. Prin urmare, relația lor este una foarte serioasă.

Emma a devenit faimoasă după ce a primit rolul lui Hermione Granger în filmele Harry Potter, filme care au fost făcute după cărțile autoarei J.K. Rowling. După 8 filme, seria Harry Potter s-a încheiat în 2011.

Ultimele știri