Căutare Live

Florin Cercel, fiul lui Petrică Cercel, a scos o melodie în memoria tatălui său, care s-a stins din viață fulgerător

Florin Cercel, fiul lui Petrică Cercel, a scos o melodie în memoria tatălui său, care se stins din viață în urmă cu o lună de zile. Versurile melodiei sunt extrem de profunde și marchează durerea prin care trece familia Cercel după pierderea regretatului artist.

Florin Cercel fiul lui Petrică Cercel a scos o melodie în memoria tatălui său care se stins din viață în urmă.

Instagram/Florin Cercel

Pe 16 septembrie, apropiații familiei au anunțat că Petrică Cercel s-a stins din viață, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. Manelistul se afla în stare gravă la spital, iar la câteva zile după ce s-a aflat acest lucru a venit și vestea că artistul a încetat din viață.

Florin Cercel, melodie în memoria tatălui său, Petrică Cercel

Vestea morții fulgerătoare a fost un șoc în lumea artiștilor din toată România.

Florin Cercel este unul dintre cei trei copii ai manelistului Petrică Cercel. Acesta este cunoscut și a reușit să atragă atenția milioane de români cu talentul său.

De curând, a reușit să scoată o melodie care vorbește despre pierderea tatălui său, o pierdere care a lăsat răni adânci în sufletul copiilor și a celor care l-au iubit pe Petrică Cercel. În videoclip putem vedea un tablou care stă la loc de cinste, în mijlocul camerei, cu regretatul artist.

Citește și: Cum arată soția și copiii lui Ionuț Cercel, fiul regretatului artist Petrică Cercel. Videoclipul emoținant cu familia tânărului

Florin Cercel cântă cu durere în suflet versurile despre pierderea tatălui său și despre suferința prin care trece.

“Se simte până la etajul 10 prin ce durere inima mea trece, se aude plânsul meu, se aude oful meu, dar nu mă poate liniști nici Dumnezeu", așa începe melodia dedicată artistului Petrică Cercel, cântată chiar de fiul său, cu lacrimi în ochi.

“Prea multă supărare, pe mine niciun doctor nu m-ar face bine. Ce este în inimioara mea numai tu ai putea vindeca”, mai cântă îndurereat Florin Cercel.

Citește și: Ultimul interviu al lui Petrică Cercel. Era înconjurat de toată familia și a zâmbit încontinuu

Videoclipul este atât de emoționant că fiul lui Petrică Cercel, Florin Cercel, este filmat în timp ce sărută mâna tatălui său din fotografie. O lumânare este aprinsă lângă tabloul cu regretatul artist, iar Florin Cercel este văzut plângând în palme.

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole

În urmă cu câteva zile înainte de momentul crunt, Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, anunța pe rețelele sociale că tatăl său se află într-o stare gravă la un spital din Capitală. Pe 16 septembrie 2021, manelistul a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19.

Petrică Cercel s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, după ce a fost diagnostiat cu Coronavirus. Artistul se afla sub supravegherea mediciilor, internat la Terapie Intensivă într-o stare foarte gravă.

Petrică Cercel a murit. Artistul se afla în stare gravă la spital

Fiul cântărețului a fost cel care a confirmat pe rețelele sociale că tatăl său nu se simte atât de bine. Acesta a făcut un apel disperat pe Facebook, acolo unde i-a rugat pe toți să se roage pentru Petrică Cercel.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID-19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca”, a fost mesajul lui Ionuț Cercel postat pe Facebook, vizibil afectat ce situație.

În cursul zilei de 16 septembrie 2021, Petrică Cercel a murit pe patul de spital după ce a suferit mai multe complicații în urma infectării cu COVID-19. Vestea tristă a fost dată de Sorinel Puștiu, un prieten apropiat al manelistului, care a confirmat decesul cântărețului. Aceasta a dezvăluit cu durere în suflet că nu era bine nici ultima oară când a vorbit cu el.

Prietenii manelistului și-au exprimat durerea pe rețelele sociale, printre aceștia se numără și Costel Biju. Artistul a publicat un mesaj de-a dreptul dureros pe contul oficial de Facebook.

"Dumnezeu să-l ierte pe prietenul și colegul nostru, Petrică Cercel! Condoleanțe familiei îndurerate!", a scris el la descrierea unei poze cu Petrică Cercel.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... De ce se rușinează Georgiana Lobonț de corpul ei. Ce ”defect” încearcă să ascundă la fiecare apariție...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri