Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Florin Piersic, prima apariție pe scenă, după șase luni de pauză: "Am stat cât am putut de izolat. Este o perioadă foarte grea!"

Florin Piersic a urcat pe scenă din nou, după șase luni, timp în care nu i-a fost deloc ușor, potrivit mărturisirilor făcute chiar de el. 

Florin Piersic, prima apariție pe scenă, după șase luni de pauză: "Am stat cât am putut de izolat. Este o perioadă foarte grea!"

Hepta

Florin Piersic a urcat pe scenă după șase luni de zile, în care pandemia l-a ținut departe de public. Momentul a fost, însă, răsplătit de sutele de spectatori cu aplauze furtunoase și lacrimi de emoție.

Artistul a jucat pe scena Teatrului de Vară din Cișmigiu, alături de Medeea Marinescu, cea de-a 1.119-a reprezentație și, chiar dacă a fost un moment încărcat de emoție, recunoaște că nu s-a putut bucura pe deplin, în contextul regulilor impuse de pandemia de coronavirus.

„A fost ca o premoniţie”. Ce se întâmplă cu Florin Piersic, la șase luni de când n-a mai urcat pe scenă! „M-a sunat și mi-a spus”

„A fost și este o perioadă grea în continuare. Am o bucurie că am putut din nou să mă întâlnesc cu publicul meu minunat, cu publicul meu drag. Pentru un actor, 6 luni de pauză nu a fost ceva rău, mă refer aici strict la piesă, pentru că eu o știu ca pe apă. Gândiți-vă că astăzi este a 1.119-a reprezentație. Însă, personal vorbind, am avut emoția plăcută a revederii spectatorilor. Pentru mine publicul este partenerul pe care îl iubesc cel mai tare.

Maestrul Radu Beligan, regizorul piesei „Străini în noapte”, spunea așa: „Florin, parenerii tăi de pe scenă sunt una, iar primul, cel mai important, e publicul. Tu pentru el joci. El ascultă vede, apreciază dacă-i bine, dacă-i rău”. Ori eu dacă am fost îndrăgit de public, și pe unde am fost, am fost foarte bine primit și am încercat din toată inima să mă prezint în așa fel încât nimeni să nu plece nemulțumit. Nu am fost foarte fericit în această seară că am jucat așa, fără ca la final să îmi îmbrățișez spectatorii, să zambim împreună. Dar asta e viața!”, a mărturisit actorul pentru click.ro.

Florin Piersic, declarații după ce s-a zvonit că a murit: "Mă odihnesc eu forțat de virus, da’ nu mă odihnesc cu floarea în gură!"

Florin Piersic are 84 de ani și se află în categoria de risc din cauza vârstei înaintate, însă legendarul actor a dezvăluit că nu a putut să se izoleze complet în perioada pandemiei, chiar dacă l-a speriat faptul că mai mulți colegi de-ai lui s-au îmbolnăvit de coronavirus.

Recomandari