Imaginea care a înduioșat inima fanilor. Cum arată Jacqueline Maria, fiica lui Florin Salam

Toată lumea o cunoaște pe fiica cea mare a lui Florin Salam, însă foarte puțini au văzut-o pe sora ei mai mică, Jacqueline Maria.

Micuța Maria a moștenit culoarea ochilor și trăsăturile feței de la tatăl său

Florin Salam este un tată fericit și împlinit, care se mândrește cu cei mai frumoși, talentați și adorbaili copii. Acesta este tatăl a cinci copii: Betty, Daniel, Jaqueline, Rania și Simon.

Artistul își ține viața privată și amoroasă departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioșilor, însă fiica lui, Betty, dezvăluie fiecare eveniment important din viața ei fanilor de pe Instagram. Aceasta s-a fotografiat alături de sora ei mai mică, Jacqueline Maria, iar acest moment a fost împărtășit cu prietenii din mediul online.

Citește și: Rania, fiica lui Florin Salam a împlinit 4 ani. Ce petrecere i-a organizat manelistul fetiței sale

Cum arată Jacqueline Maria, fiica lui Florin Salam

De curând, Betty Blue a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine în care apare de una dintre mândriile tatălui său, sora ei, care seamănă izbitor cu ea.

Micuța Maria a moștenit culoarea ochilor și trăsăturile feței de la tatăl său. Jaqueline este primul copil a lui Florin Salam din a doua căsnicie, cea cu Roxana Dobre.

Din fotografie se observă foarte clar că între fiica cea mare a lui Florin Salam și Maria exista o legătură specială. Poza a strâns 10.000 de aprecieri și foarte multe comentarii pozitive, în care i se mărturisește artistei că sora ei îi seamănă de-a dreptul izbitor.

"Seamănă perfect cu tine!" sau "Ce mare și frumoasa este! Parcă ești tu când erai mică, vă asemănați tare mult.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care o îndrăgesc și o apreciază pe Betty Blue, cât și pe tatăl ei, Florin Salam.

Roxana Dobre și Florin Salam își doresc să se căsătorească

Artistul și Roxana Dobre trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 6 ani, iar din rodul iubirii lor s-au născut trei copii, două fete și un băiețel. Cei doi își doresc să meargă împreuna la altar, iar acest pas important în vor face anul acesta. Iubita lui Florin Salam a mărturisit că cel mai important lucru pentru ea este cununia în fața lui Dumnezeu, relatează Viva.

"Da, o să facem și nunta, în sfârșit. Pentru că au fost momente 'nașpa' în viețile noastre și nu am avut cum să facem. Pentru al meu, e a doua oară, evenimentul ăsta. Adică știe cu ce se mănâncă… Pentru mine e primul eveniment din viața mea și îmi doresc să fie într-un moment liniștit. O să fie o nuntă mică, cu siguranță va fi mică pentru că așa ne dorim. Nu știu dacă va fi în aceeași zi cu civila, nu ne-am gândit la asta, sincer. Aia civilă nu prea mă intresează, pentru mine nu e importantă. Pentru mine este importantă cununia în fața lui Dumnezeu", a spus Roxana Dobre, conform sursei citate.

Roxana Dobre l-a ajutat pe Florin Salam să treacă peste cea mai mare drama din viața lui, moartea primei soții, Fănica, dar și să iubească din nou.

"Eu vorbesc cu Roxana de Fănica mea, nu o să o uit niciodată pe Fănica, dacă nu era ea, eu nu iubeam niciodată şi i-am zis asta.", a spus Florin Salam, reatează Viva.

Ultimele știri