FOTO! Anii au trecut peste chipul „Îngerului sălbatic”! Cum arată Natalia Oreiro la 40 de ani, fără machiaj

O știi, sigur te-ai uitat măcar la un episod din ”Înger sălbatic”! Natalia Oreiro a avut lumea la picioare, într-o perioadă în care telenovelele mexicane erau la mare căutare. A cochetat și cu muzica, a venit în România, unde a filmat un videoclip la castelul Bran.

O știi, sigur te-ai uitat măcar la un episod din ”Înger sălbatic”! Natalia Oreiro a avut lumea la picioare, într-o perioadă în care telenovelele mexicane erau la mare căutare.

A cochetat și cu muzica, a venit în România, unde a filmat un videoclip la castelul Bran. Dar anii au trecut, iar Natalia a cam ieșit din atenția publicului.

Ajunsă la 39 de ani, urmând să schimbe prefixul anul viitor, celebra actriță și-a păstrat zâmbetul fermecător, chiar dacă timpul și-a spus cuvântul.

Mai mult, Natalia nu se sfiește să se afișeze fără machiaj, reușind să-și surprindă fanii cu naturalețea de care dă dovadă. Într-o imagine apărută pe Instagram, Oreiro apare complet nemachiată.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri