Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

FOTO: Cel mai norocos om din istorie!!! Femeile FATALE de la Hollywood s-au DEZBRĂCAT pentru el

Îl cheamă Sante D’Orazio și azi are 60 de ani. Ca să ne fie mai ușor, îl putem numi ”cel mai norocos din istoria omenirii”. A văzut în fața ochilor femeile fatale ale Hollywood-ului. Și nu oricum, bărbatul ăsta le-a văzut dezbrăcate.

Da, până să se dezbrace prin filme, până să ajungă staruri în lumea largă, tovarășul Sante trăgea cele mai frumoase poze cu Angelina Jolie, cu Cindy Crowford, cu Kate Moss, cu Heidi Klum, cu Janet Jackson sau Claudia Schiffer.

Prin anii 80-90 nu exista vreun shooting tare fără să fie realizat de Sante D’Orazio. Cele mai dorite femei din lume aveau încredere oarbă în omul din fața lor. Indiferent cum le punea să pozeze, fie că erau ședințe nud, ședințe în costum de baie, în lenjerie intimă sau în haine de iarnă, fotograful italiano-american, născut la New York, scotea capodopere.

Acum, când te uiți la imaginile astea, s-ar putea să-ți dai seama că unele dintre posterele de pe perete sau chiar fotografii salvate, mai nou, în folderele din laptop sunt operele lui Sante. Cel mai norocos om din istorie!

Recomandari