Căutare Live

FOTO! Kate Upton: Jucatoare de baseball si sirena in costum de baie

Kate Upton apare, inca o data, pe coperta revistei americane Sports Illustrated. Cu toate acestea, tinuta purtata de ea la sedinta foto constituie o premiera, caci nu mai apare in traditionalul costum de baie.  

Voluptoasa blonda a adoptat o tinuta in tema cu revista de sport, dovedind ca ea chiar arata bine in orice situatie. Kate poarta un costum de baseball si apare sprijinita pe umerii jucatorilor BJ si Justin Upton, de la echipa Braves.

Kate Upton a pastrat, insa, si o surpriza pentru fanii ei. Apare si pe coperta calendarului 2014 al aceleiasi reviste. De aceasta data, nu si-a mai acoperit formele si poate fi admirata in toata splendoarea ei. Barbatii din SUA abia astepta sa treaca ultimele luni din ani, ca sa puna mana pe calendarul incitant.

Foto: Hepta

FOTO! Mihaela Radulescu si Catrinel Menghia si-au unit frumusetea si au mers impreuna la opera... Emma Watson a primit titlul de cea mai sexy vedeta de cinema...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri