FOTO! Natalia Mateut si-a schimbat look-ul! In rau!

Soc si groaza! Natalia Mateut si-a accentuat in mod straniu trasaturile chipului, apeland la un machiaj inspirat de moda emo!

Natalia Mateut a socat publicul din club Boa cu ocazia celei mai recente aparitii publice. Desi imbracata mai mult decat alte starlete prezente si ele la eveniment, Natalia Mateut a fost in centrul atentiei, gratie unei schimbari de look greu de trecut cu vederea.

Starleta a apelat la machiajul de inspiratie emo, accentuandu-si in mod insistent trasaturile chipului si folosind in acest scop culori puternice si nuante inchise.

Pana si sprancenele au suportat un adaos de culoare si consistenta, fiind nu doar subliniate, ci completate cu creionul dermatograf.

Buzele Nataliei Mateut au fost marea pata de culoare a machiajului, parand de-a dreptul amenintatoare din cauza rujului foarte rosu.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri